A Blog With Substance -tunnustus

Sain Pientä elämää -blogin Piikkipaatsamalta tunnustuksen. Kiitos siitä! 🙂

Tunnustuksessa kuuluu kertoa kahdeksan asiaa itsestään ja laittaa sitten tunnustus jakoon. Tämä osui aika nappiin, sillä olen jostain ihmeen syystä viime aikoina miettinyt mitä asioita itsestäni kertoisin, jos saisin haasteen/tunnustuksen joissa niitä pyydettäisiin kertomaan. Postauksen kirjoittaminen kävi siis aika ripeästi, sillä muutama kummallinen tosiasia itsestäni oli jo valmiiksi mietitty.

 1. Inhoan istua vessassa, jonne kuuluu mitä viereisissä vessakopeissa tapahtuu. Tästä syystä istun tällaisissa vessoissa aina kädet korvilla. En myöskään yleensä päästä itse mitään ääniä, mikäli viereisssä kopissa istuu joku toinen kanssani samaan aikaan.
 2. Olen tavattoman järjestelmällinen, ja kodistani ei oikeasti löydy kaappia joka ei olisi järjestyksessä.
 3. Olen myös tavattoman suunnitelmallinen. Onkohan tämä samaa asiaa kuin edellinen kohta? No, joka tapauksessa, rakastan asioiden suunnittelua ja kalenterin täyttämistä. Päivitän päivittäin sekä kännykkäni kalenteria, paperista kalenteria että työpaikan sähköistä kalenteria.
 4. Puhun itsekseni jatkuvalla syötöllä. Juttelen itselleni niin töissä kuin kotonakin. Jos teen yksin ruokaa, on minulla esimerkiksi tapana selostaa ruoanlaittoa kuin minua kuvattaisiin ruokaohjelmaan. Töissä huoneeni ovi on pidettävä usein kiinni, jotta ihmiset eivät häiriinny yksinpuhelustani.
 5. Olen materialisti, enkä häpeä myöntää sitä.
 6. En voi sietää tyhjiä henkareita vaatetangolla. Tyhjät hengarit viskaan aina suureen koriin odottamaan, että vaate taas ripustetaan sille.
 7. En ole koskaan asunut kerrostalossa.
 8. Loppuun on pakko laittaa yksi ärsyttävän kliseinen ja nynny tunnustus: Rakastan elämääni ja lähelläni hääriviä ihmisiä.

Tunnustus lähtee jakoon Mansikkapaikka-blogin Anunanulle.

2 Replies to “A Blog With Substance -tunnustus”

 1. A:sta & O:sta A says: Vastaa

  Toi hengarijuttu oli mulle uutta! Soot nii friikki 😉

  1. En oo! Ne on rumia siellä tangolla yksikseen.. 🙂

Vastaa