Aamupala: Tallink Spa & Conference Hotel (TAL)

Halloween-viikonlopun toinen aamupala syötiin Tallink Spa & Conference -hotellin Nero-ravintolassa. Taso oli selkeästi parempi kuin edellisen aamun laiva-aamiainen.

Ravintola oli siisti, tyylikäs, tilaa oli riittävästi ja jonoja ei päässyt muodostumaan. Kahvi oli todella hyvää, ja tarjolla oli kahvin lisäksi paljon erilaisia teitä, mehuja sekä ihan vaan vettä, joka maistuu itselleni aamupalalla kahvin lisäksi parhaiten.

kuvat: http://hotels.tallink.com/fi/mainMenu/spaConferenceHotel/default.htm

Valinnan varaa niin kylmissä kuin lämpimissäkin ruoissa oli paljon. Kylmistä ruoista mieleen ovat jääneet juustot sekä jogurtti, jonne paloittelin banaania mukaan. Leivät eivät olleet kummoisia, joten jätin ne kokonaan väliin. Leikkeleitä, juustoja ja kasviksia popsin tuttuun tapaan ilman leipää.

Lämpimän pöydän ruoat olivat todella tuhteja. Näin tuhteihin sapuskoihin en ole muilla aamupaloilla törmännyt. Tarjolla oli munakasta, nakkeja, lihapullia, pastaa, kanankoipia, perunoita, grillattuja tomaatteja, kananmunia ja pekonia. Joku saattoi vielä unohtua, mutta tuossa ne jotka jäivät omaan mieleeni.

Aamupalan makeasta puolesta pitivät huolta letut ja hillot, marjapiirakat sekä keksit. Minä tosin skippasin nämäkin kokonaan, sillä halusin vielä herkutella hyvällä omatunnolla kotona laivan myymälästä ostetuilla herkuilla.

Kokonaisuudessaan aamupala oli ihan OK. Paikan suht rauhallinen ilmapiiri miellytti, ja saatoimme jutella työkaverini kanssa niin, että kummankaan ei tarvinnut korottaa ääntään, vaikka aamupalalla oli porukkaa aika paljon. Pohdiskelimme jälleen aamupalan arvosanaa yhdessä, ja tulimme tulokseen . Periaatteessa mitään valittamista ei ollut, paitsi leivistä, mutta mitään kovin kummoista tai erikoista ruoka ei myöskään ollut. Jogurtti, juustot ja kahvi olivat todella hyviä, muut sapuskat olivat sitten ihan tavallisia, joita jokainen osaisi ja voisi tehdä myös kotosalla.

Vastaa