Karvavuorilliset talvisaappaat

Kasvatin alkusyksystä saapasvarastoani ruskeilla Clarksin saappailla. Pyöriessäni ihan huvin vuoksi Brandoksen sivuilla eräänä iltana, törmäsin siellä MCS:n Stivale-saappaisiin. Rakastuminen tapahtui heti, ja mietittyäni saappaita yön yli, tilasin ne itselleni seuraavana aamuna.

Muutaman varteenotettavan syyn kehittelin myös itselleni ostoshetkellä. Syitä täytyy aina olla valmiina, että voi sitten vakuutella ostoksiensa tärkeyttä muille. 🙂 No ei, nämä saappaat tulevat oikeasti tarpeeseen. No miksi? No siksi, koska saappaissa on karvavuori. Olen tullut siihen ikään, että en jaksa enää kärsiä kylmyydestä vain siksi, etten kehtaa pitää kunnon hattua, hanskoja, housuja tai kenkiä päälläni. Joten tänä talvena ainakin kintut pysyvät lämpiminä.

Toinen hyvä ominaisuus saappaissa on sen kuminen alaosa. Mikäli luvassa on leuto ja loskainen talvi, tulevat saappaat olemaan täydelliset. Nahka kun ei ihan kamalasti tykkää loskasta ja suolatusta lumesta, mutta näiden saappaiden kuminen alaosa ei ole niistä moksiskaan!

Saappaissa on myös eräs hauska yksityiskohta – vetoketju on varren takana, eikä sivulla, kuten useimmissa saappaissa. Ja toki tämä ruskea väri sopii nykyisten talvitakkieni kaveriksi oikein hyvin. Olipas siinä monta hyvää syytä hommata uudet saappat. Hyvä Huli!

kuvat: http://www.brandos.fi/

Saappaat ovat tällä hetkellä vasta matkalla luokseni, joten nyt täytyy vaan toivoa, että saappaat istuvat ja ovat muutenkin yhtä hyvät kuin kuvittelen niiden olevan. Peukut siis pystyyn!

Vastaa