Marraskuun kynnet

Viimeksi esittelin teille syyskuiset kynteni. Nyt on pakko hypätä suoraan marraskuun kynsiin, sillä kynsienhoitajani lomaili lokakuun lopussa, ja jouduin pitkittämään huoltoon menoa aika pitkään. Kenellekkään muulle kun en voi kynsiäni mennä huollattamaan..

No marraskuun kynnet saivat ylleen hieman hillitymmän lookin kuin syyskuun kynnet. Lyhensin kynnen pituutta aika runsaasti, ja väriksi valitsin haalean pinkin, jolla tehtiin kynsiin vesiputousmainen kuvio. Minulla on ollut vastaava kuvio eri värissä ennenkin, ja pidin siitä viimeksikin kovin paljon.

Lyhyemmät kynnet tuntuvat ihanilta, ja mm. näppäimistön käyttö onnistuu taas helpommin!

Ostin samalla reissulla Peggy Sagen päällyslakan, jolla korjailen kynnen ja geelin kasvukohtaa ennen seuraavaa huoltoa. Yleensä alan käyttää värintöntä lakkaa noin kolmen viikon päästä edellisestä huollosta. Huollossa suostun käymään kerran kuukaudessa, se ei vielä rasita kukkaroa liikaa.

Vastaa