Haaste: Mitä löytyisi omasta ostoskoristasi

Sain ihanan haasteen Elämää punavuoressa -blogin JJ:ltä. Haasteen tarkoituksena on esitellä muutamia omalla ostoslistalla olevia asiota/tavaroita. Oma toive-/ostoslistani on tavattoman pitkä. Se päivittyy viikoittain, ja pyrin kirjoittamaan sinne ylös kaikki asiat joihin vain kaupoissa ihastun. Ideoita siihen mitä tarvitsen saattaa syntyä myös keskellä yötä, joten tällä hetkellä ostoslista on tallennettuna kännykkään, jotta voin päivittää sitä aina kun mieleeni tulee jotain tarpeellista, jota en vielä omista.

Tähän postaukseen kaivoin tuosta järjettömän pitkästä ostoslistasta kymmenen asiaa/tavaraa. Yritin valita tavaroita mahdollisimman laajalta alueelta, sisältyyhän ostoslistaani kaikkea kengänpohjallisista aina takan tekemiseen. Joten tässä se nyt tulisi, Hulin haaveileman ostoskorin sisältö (jos rahaa olisi kovasti paljon enemmän).

1. SEL30M35 E30 mm F3,5 -makro-objektiivi

Kamerastani on puuttunut makro-objektiivi alusta lähtien. Kun bloggailu alkoi tänä vuonna, on tarve makro-objektille kasvanut koko ajan.

2. Bohemia Leather Satchel Bag, 12.5″ Neon Pink

Pinkki nahka satchel on pyörinyt mielessä tovin jos toisenkin. Tämä olisi täydellinen ja tervetullut lisä laukkukokoelmiini.

3. Valkoiset liinavaatteet

Valkoisista lakanoista olen haaveillut myös jo pitkään. Lakanoiden on ehdottomasti oltava laadukkaat ja mielellään ne saisivat olla puuvillasatiinia. Myös kestävä puuvilla käy, kunhan lakanat pysyvät muodossaan vuosia, eivätkä läsähdä ensimmäisen pesun jälkeen. Tahtoisin, että lakanoissa olisi samaa tuntua kuin hotellien puhtaan valkeissa lakanoissa.. Oih!

4. Saunakiulu

Uudeksi saunakiuluksi kelpuutan ainoastaan Sauna Aitan tervatun 9-litraisen kiulun. Bongasin sen kesällä heidän näyteikkunassaan ja olin sillä sekunnilla myyty.

5. Kirjat – Make up bible ja Passion for food

Näitä kahta kirjaa olen jo muutaman kerran kirjakaupassa selaillut, mutta jättänyt ne jostain syystä toistaiseksi kauppaan.

6. Valkoinen ruokailuryhmä 6 hengelle

Valkoisesta ruokapöydästä tuoleineen olen haaveillut jo vuosia.. Tämä olisi ehkä se kaikkein tärkein ostos tällä hetkellä, tai ehkä ei nyt tärkein, mutta halutuin. Olen lopen kyllästynyt omaan Ikean ruokailuryhmäämme, joka on sellaisen tumman männyn värinen. Yritänkin kovasti naamioida ryhmästä vaaleampaa pöytäliinoilla sekä valkoisilla istuintyynyillä.

Pöytää tulee ehdottomasti voida jatkaa, jotta sen ääreen sopii 6-8 henkeä. Jatkolevyn tulee myös olla sellainen, että myös pöydän jalat liikkuvat, jotta kenenkään istujan ei tarvitse istua pöydänjalan kohdalla.

7. GHD

Kyseistä suoristusrautaa on kehuttu niin paljon, että täytyyhän sellainen saada myös itselleni. Rauta olisi järkevintä tilata Saksasta, ja tämä onkin varmaan se syy, miksi en ole rautaa vielä itselleni hommannut. Kyllähän se varmaan kätevästi kävisi, mutta en ole vain jaksanut alkaa selvittää asiaa sen enempää. Rautojahan on saatavana vaikka missä väreissä, oma rautani olisi ehdottomasti joko pinkki tai lila.

8. Pikkumusta

Olen bongannut tähän mennessä yhden täydellisen pikkumustan. Se vain maksaa vaivaiset 1500 dollaria, joten hankinta jää haaveeksi. Mutta jos vastaavan jostain löytäisin halvemmalla, ei ostospäätöstä tarvitsisi miettiä montaa sekuntia.

kuva: http://www.kirnazabete.com/

9. Valkoiset portaat

Muuttaessamme nykyiseen asuntoomme, olimme ostopäätöksemme kanssa muutaman kuukauden liian myöhässä, eikä meillä näin ollen ollut enää mahdollisuutta vaikuttaa asunnon materiaaleihin. Kaikki muut pinnat miellyttivät, mutta mäntyiset portaat eivät.. Päätimme, että laitamme portaat kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Kuinkas sitten kävikään? Asia jäi ja jäi ja jäi, ja vielä viiden vuoden jälkeenkin meillä on rumat mäntyiset portaat. Olen kyllä kysellyt hintoja niin portaiden maalaamisesta kuin uusienkin hankkimisesta, mutta urakka on kuitenki aika ”iso” ja se ei käy ihan tuosta vaan, joten edelleen joudun köpöttelemään ja katselemaan rumia portaita.

Olemme kuitenkin herra Longfieldin kanssa päättäneet, että portaiden uusiminen on hoidettava tässä ihan ”lähiaikoina”, joka tarkoittanee vuotta 2012 tai 2013. Matkustuskuume on vielä sen verran kova, että muutaman tonnin porrasremonttiraha laitetaan vielä mieluummin matkustamiseen. Mutta kyllä ne vielä uusitaan, hetki siinä kuitenkin vielä vierähtää..

10. Lamppuja ja valaisimia

Viimeinen kohta sisältää kaikki täällä blogin puolella pyörineet lamppu-unelmat..

Haasteen heitän eteenpäin seuraavilla blogeille:

6 Replies to “Haaste: Mitä löytyisi omasta ostoskoristasi”

  1. Kivoja toiveita! Herkullisen värinen tuo laukku. GHD-rautaa olen minäkin miettinyt. Kotoa löytyy jo Philipsin suoristusrauta, mikä on mielestäni ihan toimiva sekin. Mietin, että olisiko se GHD sitten hintansa väärti, mutta kaipa sitä on vain uskottava kun kaikki sitä niin kehuvat.

    1. Ei mulla oikeastaan ole mitään hajua onko se GHD niin hyvä kuin väitetään. Arvostelujakin kun on laidasta laitaan. Mutta ainakin väri miellyttää silmää jos ei muuta. 🙂

  2. Ihania asioita listallasi! Ja kiitos haasteesta :). Olet niin näppärä käsistäsi, että heitä sinulle idean: voisitko itse esim. petsata (?) männyn värisen ruokailuryhmänne valkoiseksi, jossa puunsyyt vielä vaikka näkyisivät?

    1. Oleppas hyvä! 🙂 Mä olen selvittänyt tuon olemassa olevan pöydän maalaamista, mutta nämä Ikean mömmöt ovat kuulemma niin syvällä, ettei ole ”toivoakaan” alkaa itse maalaamaan ryhmää uudestaan. Ja toisaalta tuossa meidän pöydässä on kuitenkin se ongelma, että jos sen isontaa niin ihmiset joutuvat istumaan niiden pöydän jalkojen kohdalla. Sopivan pöydän hakinta ei ole ihan helppoa. 🙂

  3. Hauska haaste, tätä täytyykin miettiä hieman…

    1. Jään innolla odottamaan! Tämähän toimii hyvin myös joululahjatoivelistana. 😉

Vastaa