Sievät vessapaperit

Tähän helppoon ja halpaan sisustusvinkkiin (jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua) törmäsin Klaus K -hotellin vessassa. Hotellihuoneemme vessassa oli nimittäin vessapaperin ympärille sidottu kaunis ja yksinkertainen rusetti.

Ihastuin tähän pieneen ja sievään ideaan heti, ja muutama päivä sitten löysin Sinellistä sopivaa lankaa, jolla saatoin itsekin koristella vessapaperirullia.

Minusta ruseteista tuli todella sievät ja söpöt. Tuovat mukavasti ilmettä pieneen alakerran vessaamme.

Näen jo mielessäni kun vessassa istuvat vierailijat miettivät vessapaperin loppuessa, saavatko he ottaa tästä pinkasta uuden rullan, vai ovatko rullat tarkoitettu vain koristeeksi. 🙂 Voin vastata kysymykseen jo etukäteen, ettei sieltä vessasta tarvitse sitten alkaa huudella. Uusia rullia löytyy tuosta rottinkilipaston laatikoista vaikka kuinka paljon. Niissä ei ole ympärillä rusettia, joten käyttöönotto sujuu helpommin. Jos laatikot huutavat tyhjyyttään, saa näitä ruseteilla kuorutettuja rulliakin toki käyttää. Kunhan ei viskaa tuota rusettia vessanpönttöön, vaan heittää sen roskiin tai jättää vaikka rottinkihyllyn päälle. 🙂

Pauli Hirtolahden Kakka-ukko sarjis sopii muuten vessalukemiseksi oikein hyvin! 🙂 Mikäli törmäätte kyseiseen sarjikseen jossakin, suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan muutaman sivun. Hulvattomia juttuja.

Vastaa