Brunssi: Dylan Pink (HKI)

Suuntasimme ystäväni kanssa lokakuisena sunnuntaina Dylanin uuteen brunssipaikkaan Pitäjänmäelle. Vanha tuttu Dylanhan sijaitsee Hämeentiellä, mutta Pitskuun on avattu Dylanin isosisko, joka on saanut nimekseen Dylan Pink. Paikka sopii jo nimensä perusteella kahdelle leidille oikein hyvin. 🙂

Hämeentiellä sijaitseva Dylan tarjoilee yhtä runsaimmista brunsseista joita olen syönyt. Tämän takia odotin paljon myös Dylanin uusimmasta tulokkaasta. Aivan yhtä suureen valikoimaan Dylan Pink ei yltänyt, mutta erittäin maukas ja laaja valikoima ruokia oli kuitenkin tarjolla.

Salaatteja oli tarjolla vaikka kuinka montaa eri sorttia, ja valikoimasta saa varmasti jokainen koottua mieleisensä annoksen. Osa salaateista on ruokaisempia, sisältäen mm. lihapullia, riisiä ja pastaa, kun taas toiset sisältävät mm. kurkkua, vesimelonia ja juustopaloja. Heti tähän alkuun täytyy moittia paikan tomaatteja, joista osa maistui pilaantuneilta. Tomaatteja lukuunottamatta salaatit olivat yksi omista suosikeistani.

Leipäosastolla oli tarjolla tuoretta patonkia, karjalanpiirakoita sekä croissantteja. Leipien kanssa tarjottin voita, margariinia, munavoita sekä juustoja ja leikkeleitä. Leipien mausta en osaa sanoa juuta enkä jaata, sillä en niitä maistanut.

Salaattien ja leipien lisäksi tarjolla oli myös jogurttia marjojen kera, erilaisia muroja ja myslejä, tuoreita hedelmiä, siemeniä, kahvia, teetä, mehua ja vettä sekä lapsille pastaa ja jauhelihakastiketta. Lapsia Dylan Pinkissä oli aika paljon, tämä johtui varmaan siitä, että lokakuun ajan alle 12-vuotiaat lapsen söivät brunssia ilmaiseksi.

Jälkkiripöytä oli myös runsas, sieltä löytyi paria eri marjapiirakkaa vaniljakastikkeen kanssa, vaahtokarkkeja, keksejä, tuulihattuja sekä mokkapaloja. Omaksi harmikseni mokkapalat sisälsivät pähkinää, joten pähkinäallergikkona jouduin jättämään nämä suklaiset ystävät väliin.. Gluteenittomia vaihtoehtoja oli tarjolla myös aika runsaasti, joka on varmasti mukava asia niille, jotka näitä tuotteita käyttävät.

Hintaa brunssilla on 15 euroa, jonka maksaa näin maittavasti brunssista oikein mielellään. Paikka oli siisti ja tilava, ja vaikka porukkaa oli paikalla aika paljon, ei paikka ollut meluisa eikä ahdas. Olin tehnyt pöytävarauksen etukäteen, mutta tilaa olisi ollut vaikka pöytävarausta ei olisi tehnytkään. Istuimme ystäväni kanssa brunssilla tovin jos toisenkin kuulumisia vaihdellen. Arvosanakasi rustasin kalenteriini Dylan Pinkin kohdalle 9+. Näytettyäni ruokakuvat kotona, sanoi herra Longfield, että hänenkin täytyy päästä pinkkiin Dylaniin, joten uusintakierros brunssin merkeissä on edessä!

On muuten kovin ihanaa, että brunssipaikat laajenevat myös keskustan ulkopuolelle, jolloin esim. auton kanssa liikkuessa on paikalle kätevämpi tulla. Suunnitteilla on tällä hetkellä myös erään espoolaisen brunssipaikan testaus, mutta siitä lisää myöhemmin.

4 Replies to “Brunssi: Dylan Pink (HKI)”

  1. A:sta & O:sta A says: Vastaa

    Oijoijoi! Kyllä taas alkaa kuola valumaan. En tiennytkään että Dylan on saanut siskon! Nyt tiedän.

    1. Mäkin törmäsin tähän ihan sattumalta, hyvä niin! 🙂 Ja tosiaan paljon rauhallisempi kuin Hämeentie Dylan. Tosin viimeeksi kun siellä olin, oli paikalla muutama eri polttariporukka. Näin sykysmmällä varmaan hieman rauhallisempaa. Kannaattaa käydä testaamassa! Ja jos kaipaatte seuraa, niin tiedät mun numeron. 😉

  2. Tuo on muutamankin entisen työpaikan lähellä. Täytyy varmaan kokeilla talven aikana, vaikka siipan vakuuttaminen sanayhdistelmän brunssi + Pitäjänmäki kelvollisuudesta voi olla työlästä. Brunssi kelpaa hänelle kyllä, mutta ei välttämättä PItäjänmäessä…

    1. Nyt vaan ehdottomasti kokeilemaan! Rakennukset alueella eivät silmiä hivele, mutta ruoka maistui hyvälle. 🙂

Vastaa