Alpakkavillahousut

Kerroinkin jo jokin aika sitten, että veimme ystävien uudelle tulokkaalle lahjaksi alpakkavillahousut. Näistä suloisista pöksyistä oli pakko tehdä ihan oma postaus, ja se tulee nyt tässä.

Villapöksyt on tilattu ihanasta Isoäidin aikaan -verkkokaupasta. Verkkokaupassa on myynnissä mitä ihanampia käsitöitä, ja minulla on tapana aika ajoin kurkata läpi verkkokaupan valikoima. Tuotteet ovat käsintehtyjä ja kotimaisia, jota minä arvostan suuresti.

Pöksyt ovat 100 % alpakkaa. Alpakanvilla on hieno kuitumateriaali, sillä se on monin verroin pehmeämpää ja lämpimämpää kuin lampaanvilla. Alpakanvilla hylkii vettä, eikä se myöskään sisällä ollenkaan rasvaa, joten villa ei haise kuten lampaanvilla kun se kastuu. Alpakanvillan on myös sanottu sopivan villa-allergikoille.

Pöksyt pääsivät myös käyttöön käyntimme jälkeen. Minulle toimitettiin pyynnöstäni muutama kuva, jotka on pakko laittaa bloginkin puolella. Minusta villapöksyt sopivat nuorelle neidille oikein hyvin! <3

2 Replies to “Alpakkavillahousut”

  1. Alpakkapöksyjen kantajan mama says: Vastaa

    Oi tuosta on jo vuosi vierähtänyt <3 Ja kyllä mä vaan oon niiiiin huono kuvaaja 😛

    1. Aika menee kamalaa vauhtia! Mutta kyllä toi vauveli on musta ihan teidän prinsessan näköinen vieläkin. 🙂

Vastaa