Spa room

Olen jälleen sekaantunut sapluunoihin. Viimeksi koristelin vaatehuoneen ovea, ja tällä kertaa vuorossa oli pesuhuoneen ovi. Työ kävi nyt kolmannella kerralla todella ripeästi, sillä tajusin laittaa maalarinteippiä oveen, jotta saan tekstit suoraan. Kyllä mä olen viisas, kun tajusin tämän vasta kolmannella kerralla..

Pesuhuoneen oveen töpöttelin tekstit kuparinvärisellä maalilla, se on jotenkin hieman hohdokkaampi väri kuin ruskea, joten se sopii spa-tunnelmaan oikein hyvin.

Jos nyt ihan totta puhutaan, niin ei meidän pesuhuone mikään spa ole, vaikka muutama kynttilä ja himmennetyt valot tekevätkin ihmeitä. Mutta minä saan kirjoittaa pesuhuoneen oven ihan mitä haluan, joten jatkossa meillä on kotona ikioma spa room. 🙂

2 Replies to “Spa room”

  1. Blogissani on sinulle haaste 🙂

    1. Ja ihana haaste onkin, kiitos siistä! Varmasti tulen tekemään oman ostoslistani. 🙂

Vastaa