Aakkoset: F niin kuin Fjällräven Kånken Mini

”Fjällräven Kånken Mini” on vaikea lausua, ja koska sen kirjoittaminenkin vie paljon aikaa, muunnetaan sen nimi tämän postauksen ajaksi ketturepuksi. Sillä nimellähän se yleensä kuitenkin tunnetaan.

Fjällräven on ruotsalainen retkeilyvaatteita ja -varusteita valmistava yritys, joka on toiminut jo viidenkymmenen vuoden ajan. Heidän tuotannossaan on ollut jo vuodesta 1978 asti klassinen Kånken-reppu, eli kettureppu. Ketturepun oli suunniteltu ratkaisevan koululaisten selkäongelmat, sillä olkalaukkujen suosio kasvoi ja koululaisten selkäongelmat lisääntyivät.

Oman kettureppuni hain Partioaitasta. Kun olin liikkeessä ostamassa reppua, iski minuun totaalinen ahdistus, sillä en millään osannut päättää minkä värisenä repun itselleni halusin. Sekoilujen jälkeen mukaan tarttui vaaleanlila minikokoinen reppu. Minikokoisen repun ostin ihan tarkoituksella, sillä halusin käyttää sitä käsilaukkuna. Se antaa ihanasti väriä ja särmää muuten perinteiseen asuun.

Ja huomiota tämä pikkuinen kettureppu on kyllä osakseen saanut. Ihanin kommentti mitä olen saanut, kuului näin: Toi on oikeesti tosi cool!

Vielä haluaisin ainakin tummanlilan, pinkin ja ehkä myös keltaisen ketturepun. Eihän näitä voi olla koskaan liikaa.. 🙂

3 Replies to “Aakkoset: F niin kuin Fjällräven Kånken Mini”

  1. Ootkos sitä tummanliilaa löytäny? Kun en itse meinaa ollenkaan löytää kun kaikissa kaupoissa on loppu.

    1. Olen törmännyt kettureppuihin oikeastaan vain Partioaitassa. Kurkkasin heidän verkkokauppaan, ja kyllä siellä on liilaakin tarjolla (http://www.partioaitta.fi/Fjallraven_Kanken_Big), nyt vaan tilaamaan! 🙂

  2. ”Fjällräven Kånken Mini” on vaikea lausua, ja koska sen kirjoittaminenkin vie paljon aikaa, muunnetaan sen nimi tämän postauksen ajaksi … kkankenfjllrven.wordpress.com

Vastaa