Rähjäiset omenalaatikot

Tällä hetkellä lempiesineeni kotonamme ovat rähjäiset omenalaatikot.

Ensimmäinen omenalaatikko löytyi Kodin1:stä, ja toinen kotiutui meille lokakuussa Stockmannilta, jossa ne ovat kanta-asiakastarjouksessa koko lokakuun ajan. Omenlaatikot ovat tilaihmeitä, tällä hetkellä toinen kätkee sisäänsä koiramme lelut ja toiseen keräämme kaiken keräyspaperin. Paperia täynnä oleva laatikko on helppo käydä tyhjentämässä keräyspaperiroskikseen.

Kuvissa näkyy myös kukkamaljakko, jossa on komeaa maksaruohoa. Kukat ovat tällä hetkellä todella tummia, ja ne säilyvät maljakossa usean viikon ajan. Komeasta maksaruohosta olen hölöttänyt myös aikaisemmassa postauksessa.

2 Replies to “Rähjäiset omenalaatikot”

  1. Pinosta ostin joku vuosi sitten kierrätyslaatikoksi tuolalisen puulaatikon, talomme pihassa kun on erikseen omat astiat lasille, metallille, biojätteille, pahville, energiajakeelle ja muulle roskalle, joka ei sovi mihinkään aiemmista kategorioista. Kaikki ei mahdu keittiön jätelaatikoihin, keräämme laatikkoon eri pusseihin nuo kuivat ja hajuttomat jätteet.

    1. Onpas upean kuuloista kun jaksatte noin hyvin kierrättää! Hatunnosto ja iso kummarrus teille! 🙂

Vastaa