Keitoista parhain

Minun mielestäni maailman parasta keittoa on siskonmakkarakeitto. Osaan tehdä keiton hyvin ihan itsekin, mutta äidin tekemänä tämäkin ruoka maistuu kaikista parhaimmalta. Ja täytyy vielä lisätä, että myös työpaikan ruokala tekee erinomaista siskonmakkarakeittoa. Nam.

Yhtenä viikonloppuna istuimme vanhempieni luona ja yllättäen molempien mahat kurnivat. Onneksi keittiössä poreili siskonmakkarakeitto. Pahimpaan nälkään joimme kuitenkin ennen keittoa makoisat vadelmasmoothiet.

Äidin tekemään vadelmasmoothieen tulee seuraavia aineksia (4 annosta):

  • 2 banaania (kaupasta)
  • 2 dl vadelmia (omista puskista)
  • 2 dl mustia viinimarjoja (omista puskista)
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 5 dl punaista viinimarjamehua (omista marjoista tehtyä)

Törkkää kaikki ainekset blenderiin (tai vastaavaan) ja anna hurista hetken.
Kaada valmis smoothie laseihin ja nauti vitamiinipommi heti.

Ja sitten siihen keittoon. Keitosta on vain kuva, joten kaikki siskonmakkarakeittofanit voivat googlettaa keiton ohjeen. Keittohan on ihan parasta juuri syyspäivinä, kun kroppa tarvitsee hieman ylimääräistä lämmikettä sisältäpäin. Kuvaa katsellessa voi ihanien makkarapallojen pehmeyden melkein tuntea suussaan. 🙂

Vastaa