Outfit of the day: Little bit of pink

Eräänä aamuna minulla oli sellainen olo, että päälle piti saada jotain pinkkiä. Tämä johtui siitä, että kun katsoin aamulla virkeänä ikkunasta ulos, mutta näin siellä vain harmaata ja sadepisaroita, alkoi virkeys kadota. Päätin kuitenkin, että se ei nyt sovi, ja ajattelin pukea päälleni jotain iloista ja värikästä.

paita: Global, hame: Halonen, vyö: In wear, stay upit: Lindex, kengät: Zebra

Vaatehuoneessa hetken sekoiltua oli päälläni musta hame sekä pinkki paita. Paidan kaveriksi valitsin vielä herkullisen korun sekä kimaltavat korvakorut. Hiukset nakkasin vain ponnarille, sillä hiukseni alkavat olemaan todella kampaajan ja saksien käsittelyn tarpeessa. Auki niitä ei oikein enää kehtaa edes pitää, joten ehkä se kampaajan varaaminen olisi ihan hyvä idea. Mutta en vain jälleen osaa päättää mitä hiuksilleni haluisin tehdä..

koru: Essin maailma

Vastaa