HBD Huli! – D&G Medicine Man

Synttärilahjat ovat sitten ihana asia! Toki myös joululahjat – ja kaikki muutkin lahjat – ovat ihania, mutta koska synttäreitäni vietettiin lokakuussa, ovat synttärilahjat tällä hetkellä tuoreimmassa muistissa.

D&G:n Medicine Man -kello on Tangent Alion tavoin ollut toivelistalla jo pitkään. Lahjan eteen jouduttiin tekemään töitä aina Porista asti, ja selkäni takana juoruiltiin ja suunniteltiin kellon ostoa enemmänkin.

Kyseinen kello on tarkoitettu miehille, kuten sen nimestäkin voi päätellä. Minusta kello on kuitenkin unisex. Tai oikeastaan ihan sama, se on vain niin magea, että minua ei voisi vähempää kiinnostaa onko se tarkoitettu miehille vai naisille. Toki kellon ranneke on aika iso, sillä sitä on tarkoitettu pidettävän hieman paksummassa ranteessa (lue: miehen ranteessa).

Kellon ranneke on valkoista nahkaa ja kellotaulu ruostumatonta terästä. Kello on vesitiivis 50 metriin, joten sen kanssa voi huoletta mennä suihkuun tai uimaan.

Kelloa olen nyt käyttänyt ahkerasti muutaman päivän ajan, ja aina kun sitä katson alkaa minua hymyilyttää. Kello on juuri sopivan erikoinen minun makuuni, sillä yleensä pidän siitä, että vaatteissa ja asusteissa on jotain ekstraa, joka tekee niistä hieman mielenkiintoisemmat.

Vastaa