HBD Huli! – Tangent Alio

Kaikki täydellisen kelloradion ominaisuudet löytyvät Tangent Alio -soittimesta: CD-soitin, kelloradio ja iPod/iPhone telakka.

Tangent Alio on klassisesti muotoiltu, kompaktin kokoinen musiikkikeskus. Malli tarjoaa mahdollisuuden CD-levyjen (myös MP3- ja WMA-musiikkitiedostot), radion, iPhonen/iPodin ja muiden erillisten soittimien kuunteluun 3.5mm liitännän kautta. Korkealuokkainen kaiutinelementti bassorefleksikotelossa takaa laadukkaan äänentoiston.

Kyseinen soitin on ollut toivelistalla jo pitkään, ja nyt vihdoin sain sen synttärilahjaksi! 🙂

Kun olin saanut soittimen kytkettyä ja asennettua, alkoi meillä bileet, tai tarkemmin sanottuna minulla alkoi bileet. Tanssin ja hyörin musiikin tahdissa monta tuntia ja energiaa riitti vielä siivoamiseen ja viikonlopun reissun tavaroiden purkamiseen. Iloinen ihminen pystyy vaikka mihin!

Sijoitin soittimen makuuhuoneeseemme, josta on puuttunut kelloradio näihin päiviin asti. Oikeanlaista soitinta piti metsästää tovi, sillä halusin, että kelloradiossa on radion lisäksi sekä CD-soitin että iPod-telakka. Kun oikea soitin lopulta löytyi, riitti pieni vihjaus herra Longfieldille ja synttäripaketista putkahti esiin soitin, jota on makuuhuoneessa tosiaan kaivattu.

Loppukevennykseksi täytyy vielä kertoa, että synttäriaamuna heräsimme sellaiseen meteliin, että ei ole totta.. Kelloradio täräytti ilmoille Bon Jovia kello 5.30 niin kovaa, että sydän pompahti melkein rinnasta läpi ja varmasti herätimme myös naapurit. Olin tehnyt hieman herätysasetuksia edellisenä iltana, mutta minun olisi pitänyt tajuta, että illan tanssivolumeni eivät sovi aamuherätykseen.. No, seuraava aamu meni onneksi jo paremmin.

Tässä vielä Bon Jovin loistava biisi, jota tuli kuunneltua teini-iässä hyvinkin paljon. Silloin oli kovin coolia laulaa It’s my life, ainakin siihen asti kun isä soitti ja pakotti tulemaan kotiin – ja nopeasti. 😉

4 Replies to “HBD Huli! – Tangent Alio”

  1. Hahaa, It’s my life tuo mieleen paljon muistoja teini-iästä! Ei niistä kuitenkaan sen enempää, naurattaa vaan kovin kun muistelee sen aikaista meininkiä. 😀

    1. Meno oli kovaa! 🙂 Toki tuo biisi on edelleen hyvä, ja saa aina hymyn huulille kun sitä kuuntelee.

  2. Munkin teinielämään kuului Bon Jovi, tosin muutaman vuoden vanhemmat kappaleet. Tuon kappaleen ilmestymisen aikoihin elin ilmeisesti Bon Jovitonta kautta, koska en ollut koskaan edes katsonut kyseistä musavideota. Mikä sivistyksen aukko 🙂

    1. Täytyy myöntää, että videoon törmäsinkin minäkin ensimmäistä kertaa kun tätä postausta tein.. Mutta biisin sanat ovat kuitenkin olleet hallussa yli 10 vuotta. 🙂

Vastaa