Lehtikorin uusi ilme

Istuskelin eräänä päivänä alakerran vessassa ja silmiini osui meidän lehtikorimme. Yhtäkkiä tajusin, että lehtikori on rumanvärinen eikä se sovi vessaan mitenkään. Oli siis jälleen aika tarttua tuumasta toimeen!

Hyväkuntoista lehtikoria oli turha heittää pois, se kaipasi ylleen vain uuden värin. Kipitin K-rautaan, josta kävin ostamassa valkoista spray-maalia. Kotona kaappasin rumanvärisen lehtikorin kainaloon ja lähdin sen kanssa ulos, jossa suihkuttelin sen valkoisella maalilla.

Maali sai kuivua noin pari päivää ennen kuin lehtikori pääsi takaisin omalle paikalleen alakerran vessaan. Siellä se nyt komeilee puhtaan valkeana.

Täytyy vielä todeta, että spray-maalit ovat todella käteviä pienten pintojen maalaamiseen. Homma käy nopeasti ja maali tarttuu pintaan tasaisesti ja inhottavia valumia (joita pensselin kanssa työskennellessä saan aina aikaan) ei tule ollenkaan.

4 Replies to “Lehtikorin uusi ilme”

  1. Mulla on myös aina kaapissa purkki valkoista mattaa spraymaalia , jolla saa nopeasti esineen kuin esineen uuteen kuosiin kun kyllästyy =) Koreja olen maalaillut ja koriste-esineitä.

    1. Tää oli mun eka kerta, ja oli kyllä niin helppoa ja nopeaa, että ei jäänyt varmasti viimeiseksi kerraksi! 🙂

  2. Kylläpä raikastui korin ulkoasu!

    1. Jeps! Nyt voi taas hyvillä mielin käyttää vessaa. 🙂

Vastaa