Herkkukorut

Minun on jo pitkään pitänyt esitellä uusimmat Essin maailma –ostokset. Jotenkin olen vain yksinkertaisesti unohtanut tämän postauksen kaiken hässäkän keskellä. Eräänä päivänä kuitenkin selailin blogini ideavihkoa, jonne olin tämänkin postauksen aiheen kirjoittanut ylös jo kauan sitten. Niinpä nyt on siis vuorossa uusimpien herkkukorujen esittely!

Ensimmäisenä esittelyssä olisi kaulakoru, joka on niin herkullinen, että se tekisi mieli syödä. Korussa on pienen pieniä leivoksia pinkissä astiassa. Itse ketju on koristeltu ruskeilla ja pinkeillä helmillä. Korun ketju on normaalisti hieman omaani lyhyempi, mutta kun tein korusta tilauksen, kysyin jos ketjusta voisi tehdä hieman pidemmän. Ja toki ihana Essin maailma tähän suostui.

Toisena ostoksena ostoskoriin tarttui hiuskoru. Eikä nyt kyseessä ole minkään tylsä ja tavallinen hiuskoru, vaan koru, joka esittää Oreo-keksiä. Ja toki minun piti saada koru pinkkinä. Olen käyttänyt hiuskorua mm. nutturan kanssa, valitettavasti kuvaa ei tästä kampauksesta ole, mutta yritän jossain välissä laittaa molemmista koruista kuvat myös niiden ollessa tositoimissa.

Ja vaikka koru voi näyttää painavalta ja hankalalta, se painaa todella vähän ja ei paina päässä yhtään. Jos en muista väärin, koru painaa noin 8 grammaa.

Tässä uutukaiseni sitten olivat. Varmasti taas jossain välissä klikkaan Essin maailmasta uusia herkullisia koruja, mutta ennen sitä täytyy näitä kahta ulkoiluttaa vielä hieman enemmän.

Vastaa