Syysloma

Tänään suuntaan äidin kanssa lomalle Turkin lämpöön, toivottavasti siellä on vielä kesä ja lämpöä riittää!

Sen suurempia odotuksia en ole matkaa varten asettanut. Tärkeintä on, että pääsen lepäilemään ja keräämään voimia syksyyn, joka on kovin kiireinen töiden ja kaiken muun ohjelman takia. Eniten odotan siis aurinkotuolia, hyvää ruokaa sekä mielenkiintoisia kirjoja. Näiden lisäksi olisi ihana ennättää tutustua Turkin kauniiseen luontoon, jonka valokuvaamista odotan myös todella paljon.

Mutta sen pidemmittä lätinöitä todettakoon Mr. Mallorcan sanoin – Me etsimme satumaata aavan meren takaa, sanotaan näin. Ja toisaalta kun tähän aikaan vuodesta katsoo ulos ikkunasta, niin syykin on aivan ilmeinen. Vamos a la playa! 🙂

kuvat: http://weheartit.com/

Matkapostauksia on siis reissun jälkeen jälleen tiedossa! Nappaan kyllä läppärin mukaan, joten jos aikaa on, niin reissupostauksia saattaa kuulua jo ensi viikon aikana.

Vastaa