Kranssista kranssiin

Syyskuun puolivälissä oli eräs todella kaunis ja lämmin viikonloppu. Tänä viikonloppuna oli vihdoin aika laittaa puutarha syyskuntoon. Kun viimeisimmät syyslannotteet oli ripoteltu, sekä kasvit ja pensaat leikattu, oli aika vaihtaa etuovessa roikkuva kesäkranssi syyskranssiin.

Minulla on kransseja läjäpäin, osan olen tehnyt itse ja osan olen ostanut valmiina kaupasta. Kuten jo kesällä Fiskarsin Ruukki -postauksessa mainitsin, tuli Fiskarsista tehtyä muutama ostos, jotka lupasin esitellä myöhemmin. Syksyisen käpykranssin hommasin tosiaan tuolta reissulta, ja tänä kauniina viikonloppuna se pääsi koristamaan oveamme.

kranssi: Pentik
kranssi: Osuuskunta Tupapuoti (Tiina Rinne)

Kun lumi saapuu peittämään maan, on aika ripustaa oveen joulukranssi. Mutta nyt syyskranssi saa komeilla hetken ovessa ja toivottaa vieraat tervetulleeksi sisään.

Vastaa