Toimiva trenssi

Köpöttelin eräänä syyskuisena päivänä erääseen työpaikan asiakastilaisuuteen, jota vietettiin Virgin Oil -ravintolassa Helsingin keskustassa. Koska hurrikaanien rippeet olivat juuri saapuneet Suomeen, oli minulla loistava tilaisuus ulkoiluttaa Puolasta ostamaani trenssiä ensimmäistä kertaa.

Täytyy kyllä todeta, että olen trenssiin todella tyytyväinen! Se on laadukasta materiaalia, istuu täydellisesti päälleni ja siinä on monia ihania yksityiskohtia, jotka tekevät takista hieman normaalia hauskemman ja erikoisemman. Ehkä paras ominaisuus trenssissä on se, että sen kaulukset pysyvät ylhäällä ja juuri siinä asennossa missä minä haluan. Ah.

Asiakastilaisuudessa käytiin läpi eri firmojen kokemuksia tuotteista ja menetelmistä, joista joitakin omassa yrityksessänikin otetaan parhaillaan käyttöön. Mutta paljon mielenkiintoisempaa oli tietenkin tilaisuuden ruokatarjoilu. 🙂 Tilaisuuden puheenvuorot kestivät reilut 4 tuntia, jonka aikana tarjolla oli kahvia ja teetä sekä kanasämpylöitä. Sämpylät näyttivät hyvin aneemisilta, mutta maku oli sitten ihan eri maata. Nam. Ja kun sämpylää kuvasin eräällä tauolla, sain osakseni hauskan kommentin: She is taking a photograph from a sandwich?! – Oh, yes I am.

Valokuvauksellinen kanasämpylä

Virallisen osuuden jälkeen päästiin sitten illallisen pariin. Illallinen tarjoiltiin buffet-pöydästä, jossa oli tarjolla leipää, salaatteja, paprikaa, katkarapumössöä, tomaattia&mozzarellaa, pekoni-perunamuussia sekä porsasta kermaisessa kastikkeessa.

Ruokajuomaksi sai hakea mieluistansa juotavaa baarin puolelta, minä olin niin hurja, että tilasin vain yhden cokis lightin. Jälkkäriksi olisi ollut vadelmaista juustokakkua, mutta me ihan totta unohdettiin syödä sitä..

Lähdimme työtoverini kanssa tilaisuudesta aika nopeasti pois, ja loppuillan juoksin pitkin kaupunkia etsien synttärilahjaa. Se oli rankkaa puuhaa se, sillä kaikki suunnittelemani tavarat/asiat olivat loppuneet. Lahjan viimeinen osa maksettiin lopulta kello 20.54, joten täpärälle lahjan hankkiminen meni..

Vastaa