Syyskuun kynnet

Vajaa vuosi sitten laitatin häihimme ensimmäiset geelikynteni. Jäin heti koukkuun kynsien helppouteen, joten häistämme asti olen kuukausittain käynyt kynnet huoltamassa.

En pidä siitä, että kynnet ovat eripituisia.. Minusta eripituiset kynnet näyttävät jotenkin tyylittömiltä ja hieman epäsiisteiltä. Joten – ennen geelikynsien hankintaa – aina kun yksi kynsistäni katkesi, piti muutkin kynnet leikata samanpituisiksi. Näin ollen en ikinä saanut kasvatettua kynsiäni sen pituisiksi kuin olisin halunnut. Kasvatusurakkaa ei myöskään helpottanut se, että vaikka olen juonut maitoa tajuttomia määriä lapsena ja aikuisena, ei omat kynteni ole kovin vahvaa tekoa.

Ratkaisu kaikkiin ongelmiini tuli geelikynsien kautta. Kynnet ovat vahvat, ne pysyvät siisteinä melkein kuukauden ja niihin saa taiottua vaikka mitä koristeita osaavissa käsissä. Viimeisenä viikkona ennen seuraavaa huoltoa kynnet tosin kaipaavat väritöntä lakkaa, jotta geelin ja oman kasvaneen kynnen raja saadaan edes jotenkin häivytettyä.

Ajattelin, että julkaisisin jatkossa täällä blogin puolella kuukausittain kynteni huollon jälkeen. Näin saan yhden takuuvarman postausaiheen joka kuukausi. 🙂

Tässä siis teille näytille syyskuun kynteni. Kynnet ovat syksyn saapumisen takia saaneet ylleen oranssia väriä. Valkoiset kukat kuitenkin muistuttavat vielä upeasta kesästä.

Rakastan värejä, joten usein laitatan huollon yhteydessä kynsiini voimakkaita/räikeitä värejä. Muutaman kerran olen myös ottanut perinteisen ranskalaisen manikyyrinkin. Ranskalaisessa manikyyrissä on se hyvä puoli, että kynsiä voi hyvin lakata mieleisensä mukaan jos niihin haluaa väriä ennen seuraavaa huoltoa. Olen kuitenkin ajatellut, että vielä näin suht nuorena saa kynsissä olla glitteriä, pinkkiä ja kukkia, sitten vanhemmalla iällä täytyy valita joitain hieman tylsempiä tyylejä ja värejä.. 🙂

p.s. Kynsien kuvaaminen oli muuten todella hankalaa. Ensi kerralla yritän petrata kuvien kanssa. Ja tuossa viimeisessa peukalokuvassa näkyy myös hienosti valkoista maalia, sen siitä saa kun ahertaa kotona ties minkä projektin kanssa.

Vastaa