Beautiful autumn <3

Kun aurinko paistaa keskellä syyskuista sunnuntaita, on aivan ihana mennä nauttimaan kauniista päivästä metsään. Voisin tarpoa koiran kanssa metsässä vaikka koko päivän ottaen valokuvia ja ihaillen syksyn väriloistoa ilman minkäänlaista kiireettä mihinkään.

Tämä postaus ei sisällä kovin paljon tekstiä, sillä nyt puheenvuoron saavat kuvat, joita napsin eilen muutaman tunnin tarpomisretkellä Nuuksion metsissä. Muistakaa nauttia aurinkoisista syyspäivistä, niitä ei syksyyn yleensä kovin montaa mahdu!

2 Replies to “Beautiful autumn <3”

  1. Syksy on kyllä ihmisen parasta aikaa! Kivat saappaat! Mullapa on punaiset korkokumisaappaat, aidot Nokiat 😉 Pitääpä laittaa kuvaa joskus!

    1. Kiitos! Mun jalassa ei tulla koskaan mitään Huntereita näkemään, kyllä kunnon Tretonit aina yhdet muoti-Hunterit voittaa!! 🙂

Vastaa