Habitare – Suomen suurimmat sisustusmessut

Tämä viikko on ollut todella kiireinen, jokaisena päivänä on ollut ohjelmaa ja jossakin välissä aivoni eivät enää pysyneet kiireisen viikon mukana. Tästä johtuen suuntasin Habitare-messuille keskiviikkona, vaikka ne yleisölle avattiin vasta torstaina. Minut käännytettiin ovilla takaisin, mutta pian sen jälkeen sain soiton herra Longfieldiltä, joka odotteli minua Messukeskuksen sisällä, ja kaiken lisäksi sisäänpääsyporttien sisäpuolella! Yritin puhelimessa änkyttää, että tänään sinne pääsee vain alan ammattilaiset, jonka jälkeen selvisi, että herra Longfield oli pokkana vastannut kassatädille olevansa sellainen, kun sitä häneltä kysyttiin. Hän ajatteli, että saisi lipun halvemmalla jos vastaisi kysymykseen myöntävästi. On siinä miehellä pokkaa.. No minä en tietenkään uskaltanut valehdella kenellekkään, joten herra Longfield puhui hetken Info-tädin kanssa ja pian minäkin olin muiden alan ammattilaisten kanssa messuilla. Hah, tiedossa oli ruuhkaton messuiltapäivä. 🙂

Koska sisustus on hyvin lähellä sydäntäni, on Habitare-messuille päästävä vuosittain. Yleensä messuille mennessä minulla ei ole mitään suunnitelmaa siitä mitä haluan nähdä, vaan käyn orjallisesti jokaisen kojun ja pisteen läpi. Näin tapahtui myös tällä kerralla.

Alla hieman kuvien muodossa omia suosikkejani messuilta.

Ensimmäisen kuvasarjan huovutetut lamput olivat minusta todella kauniit. Niitä ei olisi vaikea tehdä itsekään, joten saa nähdä jos pieni askartelupoikanen heräisi ja yrittäisin jotain vastaavaa tehdä ihan itse. Pidän myös kovasti paperisista joulutähdistä, ne kuuluvat ehdottomiin lempijoulukoristeisiini. Alimman kuvasarjan Boknäsin kirjahyllyt hivelevät silmiäni aina kun ne näen, vielä jonain päivänä ne saavat kannatella myös minun kirjojani..

Ostoksiakin tuli tehtyä, mutta ne voisin esitellä omassa postauksessaan, joten ”alan ammattilainen” päättää tähän tältä erää.

4 Replies to “Habitare – Suomen suurimmat sisustusmessut”

  1. Apua, mä haluun noi kirjahyllyt! Tommosia koko seinä täyteen ja sit kirjaostoksille. Voi miksei se talo oo vielä valmis..

    1. Älä muuta sano! Harmittavaa vaan, että kirjahyllyjen hinta on kohtuullisen kuohkea. Yhden hyllyn hinta on päälle 1000 euroa (http://www.boknas.fi/media/files/pdf/boknas_hinnasto_01032011.pdf), ja tuossa kuvassa taitaa olla 7 hyllyä ja päälle vielä toi kulmahylly. Mutta hyvään kannattaa säästää. 🙂

  2. Ounnou, Ukkeli ei siis varmaankaan ilahdu mun kirjahyllyideasta..

    1. 🙂 Musta tätä Boknäsin kirjahyllyideaa on kopioitu vaikka kuinka, joten halvemmallakin varmasti samantapaisia löytää. Tai sitten ostaa yhden hyllyn kerralla, niin olen kuullut joidenkin tekevän.

Vastaa