My first outfit of the day

Tässä se nyt tulisi, tämän blogittaren ensimmäinen päivän asu -postaus!

En ole oikeastaan kamala päivän asu -postausten fani. Postaukset päästävät bloggaajat minusta liian helpolla. Postaus saadaan julkaisukuntoon muutamassa minuutissa, sillä yleensä bloggaajat lätkäisevät vain kuvan päivän asustaan ja se on sitten siinä. Minusta pelkkien kuvien lisäksi olisi kiva myös lukea esim. siitä miksi juuri nämä vaatteet päätyivät päälle aamulla.

Jotta en itse sorru tähän lähes tekstittömään postaukseen, niin kerrotaanpas hieman tarinaa alla olevista asukuvista. Näette varmaan heti kuinka ammattimaisesti olen itseni irrottanut kuvien alkuperäisistä taustoista? 🙂 Olen koulussa käyttänyt paljon Photoshop-ohjelmaa, mutta sen käyttö on ollut harmittavan vähäistä viime vuosina. Tässä eräänä iltana päätin sitten ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloin harjoittelemaan ohjelman käyttöä uudestaan. Siinä samassa ilmoittauduin myös ohjelman jatkokurssille, joten myöhemmin syksyllä tulette näkemään parempia Photoshop-virityksiä, sen lupaan.

paita: Benetton, koru: Promod, housut: Inwear, laukku: Tous, kengät: Victoria Delef

Nämä kaksi kuvaa on otettu kotonamme kahdesta eri paikasta, siitä johtuu kuvien eri värimaailma. Tuo oikeanpuoleinen kuva on otettu suuren ikkunan edessä, joten siinä vaatteiden värit ovat lähinnä totuutta. Jalassani on muuten korkkarit, jotka harmittavasti upposivat tummaan nukkamattoon, joten kuvissa ne näyttävät enemmän ballerinoilta.

Mutta sitten tarkemmin asusta. Päälläni on hyvin tavallinen työpäivän asuni. Kyseisenä aamuna laitoin kesäkauden jälkeen ensimmäistä kertaa pitkät housut jalkaan. Asun ehdoton suosikkini on kaulassa roikkuva karusellikoru, joka sai myös huomiota osakseen suloisuudellaan. Inwearin housut ovat päällä supermukavat ja pidän myös siitä, että lahkeet ovat pitkät.

Nyt täytyy jatkaa Photoshop-harjoituksia, niin laadukkailta nämä kaksi kuvaa kyllä näyttävät.. 🙂

Vastaa