Farewell for summer

Kesä on ohi.

Kesä 2011 oli ihana ja siitä nautittiin pitkään ja hartaasti. Kesä piti sisällään monen monta ihanaa päivää ja hetkeä. Tässä tämän kesän kohokohtia.

1. Budapest, Kööpenhamina ja Puola

Budapest aloitti kesän, viisipäiväinen reissu tehtiin heti toukokuun alussa. Mukana menossa oli ystäväpariskunta ja vaikka sää ei kovin kesäinen koko reissua ollutkaan, päästiin kesäfiilikseen kunnolla ja ihania muistoja saatiin kerättyä taas kasaan vaikka kuinka!

Budapest

Juhannusta juostiin (tai siis lennettiin) sitten pakoon Kööpenhaminaan, jossa tutustuimme kauniiseen kaupunkiin neljän päivän ajan. Huippureissu ja paras juhannus sitten vähään aikaan. 🙂

Kesän viimeinen reissu suuntasi Puolaan. Siitä reissusta on blogin puolella jauhettu jo niin paljon, joten ei siitä enää sen enempää.

2. 14.-15.5.2011

Vaikka herra Longfield oli työmatkoilla kyseisenä viikonloppuna, oli viikonloppu ihan huippu! Lauantaina suuntasin ystävän luokse katsomaan Euroviisuja ja illan tarjoilut olivat Herra Hakkaraisineen niin hyvät, että vieläkin kuola alkaa valua kun iltaa ajattelen. Ja vaikka voitto meni koko viisujen yhdelle huonoimmista biiseistä, ei se illan tunnelmaa laskenut.

Sunnuntai meni sitten lätkän huumassa. Ja ei kai siitä muuta kuin Suomi-Ruotsi 6-1!!!!!

3. Ylläripylläri-päivä <3

Toukokuu lopetettiin ihanaan yllätykseen kotiin saapuvan herra Longfieldin toimesta. Tiedossa oli laatuaikaa miniloman muodossa Helsingin keskustassa. Hyvää ruokaa, herkkuja, ihanaa seuraa ja yö hotellin pehmeissä lakanoissa teki todella hyvää. Ja mukana sekoili tällä kertaa myös harmaa karvainen kaveri. 🙂

4. Brunssit ja grillaus

Kesän aikana kävin brunsseilla useasti. Mukaan mahtui niin herra Longfieldin kanssa syötyjä brunsseja, kuin myös ystävien kanssa nautittuja aamupäiviä. Masuja täytettiin kovasti, ja naurua ja puheensorinaa riitti kaikilla kerroilla. Kesällä nautitut brunssit ovat siitä ihania, että brunssin jälkeen voi kaupungin katuja köpötellä rauhassa eikä viimaa ja sadetta tarvitse juosta autoon pakoon heti kun ravintolasta pääsee ulos. Yksi kesän lempparibrunsseista oli ehdottomasti kotona järkätty brunssi, jolloin aurinko paistoi ja terassille istahti myös lapsivieraita.

Toki kesään kuului myös grillaus, ja tämän kesän ehdottomat grillaussuosikit olivat A&O:n kanssa grillautut ribsit sekä grillipitsat, joita tehtiin pariin eri otteeseen kesän aikana. Naurua riitti myös kun herra Longfieldin perhettä siippoineen saapui syömään meille eräänä kuumana kesäpäivänä.

5. Aurinko

Aurinkoa riitti tänä kesänä! 🙂 Takapihalla olevaa aurinkotuolia käytettiin ahkerasti ja sen äärellä ratkottiin ristikoita, kuunneltiin musiikkia, nukuttiin päikkäreitä, luettiin kirjoja ja suunniteltiin tulevaa. Kesän parasta laatuaikaa itsensä kanssa vietettynä!

kuva: http://weheartit.com/

6. Juhlat

Myös juhlia mahtui kesään mukavasti. Osallistuin muutamille synttäreille sekä valmistujaisjuhliin, ja vietimme railakkaat grillibileet ystäviemme kesken. Juhlissa on aina ihanaa kun tapaa tuttavia ja ystäviä sekä yleensä siinä samassa pääsee myös nauttimaan herkullisista ruoista ja juomista.

Kiitos siis kaikille niille jotka osallistuivat jollain tavalla Hulin kesään 2011! Oli aika ihanaa, nyt on kuitenkin aika suunnata mieli ja katse syksyyn ja sen tuomiin tapahtumiin ja haasteisiin. Ja kuten eräs tuttavani naamakirjassa sanoi: Syksy tosiaan tulee, mutta sitten tulee joulu, ja sitten ystävänpäivä, ja sitten onkin jo pääsiäinen, ja sen jälkeen taas kesä! 🙂

So long, farewell
Auf Wiedersehen, goodnight
I hate to go and leave this pretty sight..

So long, farewell
Auf Wiedersehen, adieu
Adieu, adieu
To you and you and you..

(Sound Of Music – So Long, Farewell)

Vastaa