Vanhan naulalaatikon uusi elämä

Elokuun lopussa oli jälleen aika tehdä kaappien suursiivousta ja viedä turhat roinat ja koltut kirpparille. Kun omat roinat oli saatu siististi esille, oli aika kiertää ja katsella josko kirpparilta löytyisi itselle jotain kivaa..

Ja kuinkas sitten kävikään. Kotiin saapui mm. suloinen vanha naulalaatikko. Laatikolle etsittiin hetki sitä oikeaa paikkaa, ja lopulta päätin sijoittaa laatikon makuuhuoneemme ikkunalaudalle. Sen syvyys (vai mikä se nyt on) on juuri sopiva kapealle ikkunalaudalle ja se sopii muutenkin siihen mielestäni hyvin.

Naulalaatikon sisälle pistin säilöön muutaman tuoksukynttilän, ja laatikon päälle asettelin herra Longfieldin kengät. Koska nämä töppöset eivät enää hänen jalkaansa mene, pääsivät ne nyt koristamaan makuuhuonetta ja tuomaan hieman lämpimiä muistoja mukanaan.

Vastaa