Kasvo- ja silmänympärysvoide

Kasvoni ovat siitä ärsyttävät, että mikäli vaihdan kasvovoiteen edes hetkeksi johonkin toiseen tuotteeseen, alkaa kasvoistani nousemaan finnejä kuin sieniä sateella.. Joten kun kasvovoide pääsi tällä viikolla loppumaan, piti uutta purkkia melkein juosta hakemaan.

Olen jo vuosia käyttänyt kasvoissani Body Shopin E-vitamiini-sarjan tuotteita. Ennen sarjan löytymistä metsästin sitä oikeaa tuotetta omille kasvoilleni ties kuinka kauan. En oikeastaan usko mihinkään ihmevoiteisiin (yhtä tuotetta lukuunottamatta), joten minulle nämä parinkympin Body Shopin tuotteet ovat riittäneet vallan mainiosti.

Body Shopin nettisivuilla kerrotaan E-vitamiini-sarjasta seuraavaa.

E-vitamiini on yksi luonnon parhaimmista suojaavista ja kosteuttavista raaka-aineista. Se auttaa ihoa suojautumaan vapailta radikaaleilta ja saasteilta sekä pehmentää ihoa ja antaa suojan tulevaisuutta varten. Suosimme tuotteissamme vehnänalkioöljyä, joka on E-vitamiinin runsain lähde. E-vitamiinituotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Sarjan kasvovoiteessa pidän eniten siitä, että se on kevyttä, hyvältä tuoksuvaa ja että se imeytyy kasvoille nopeasti. Toki se myös kosteuttaa ihoni hyvin ja sopii erittäin hyvin meikin alle. Koska ihoni ei ole kuiva, sopii tuote keveydestään huolimatta minulle ympärivuotiseen käyttöön.

Silmänympärysvoiteen ehdottomasti paras piirre on sen koostumus. Se levittyy silmänympärysiholle täydellisesti, ja pehmentää ihoalueen todella hyvin. Ihana tuote, ja hintansa takia se pysyy luottotuotteenani toivottavasti vielä pitkään.

p.s. Ylempänä mainitsemastani ihmevoiteesta on myös tulossa oma postaus.

Vastaa