Nalleperheen iloinen perhetapahtuma

En tiedä kuinka moni teistä muistaa kun esittelin jokin aika sitten kotonamme möllöttävät nallet. Nyt on kuitenkin niin, että nalleperheen pariin on palattava uudestaan, sillä nalleperheessä on tapahtunut hyvin iloinen tapahtuma!

Puolan reissumme aikana Enzosta – tuosta suloisesta roomalaisesta motoristista – on tullut nalleisä! Kun palasimme kotiin Puolan reissulta, huomasimme hämmästyneinä, että Enzon sylissä istui pikku-Enzo! Hetken tätä ihmeteltyämme saimme selville, että uuden tulokkaan nimi on Sigismund. Yritimme myös selvittää Sigismundin äitiä, mutta tästä asiasta Enzo vaikeni kuin muuri. Moni epäilee äidiksi Love bugia, sillä Sigismund on lähes samanvärinen kuin Love bug.

Se nyt on kuitenkin ihan sama kuka äiti on, sillä Enzo huolehtii pienokaisestaan todella hyvin. Moottoripyörälasit ovat puhtaat, huivi on sidottu huolellisesti ja rinnassa komeileva rintamerkki on kiinnitetty turvallisesti pikku Sigismundin nahkatakkiin.

Kovasti onnea koko nalleperheelle! On ihanaa, että nalleperhe kasvaa kasvamistaan! 🙂

2 Replies to “Nalleperheen iloinen perhetapahtuma”

  1. Onnittelut iloisesta perheenlisäyksestä :D!

    1. Kiitos! 🙂

Vastaa