Veikeät kumitossut

Eikä kyseessä todellakaan ole tylsät, rumat ja kuvottavat kumitossut, vaan upet, pinkit ja tyylikkäät kumitossut!

Kumisia ballerinoja olen metsästänyt jo jonkin aikaa, ne ovat tajuttoman hyvät ja käytännölliset täällä Suomen suvessa johon kuuluu aika ajoin enemmän tai vähemmän sadetta. Monet kerrat olen sateella kironnut kun kengät kastuvat ja pahimmillaan menevät pilalle kun yritän hypellä ja vältellä joka ikistä lammikkoa..

Nyt tätä ongelmaa ei enää ole, kunhan vaan pistän jalkaani uudet kumitossuni! Kyseessä ovat Ratonin kumiset ballerinat. Ballerinat ovat fuksian väriset, ja niiden kärjessä olevaa koristetta voi vaihdella. Kenkien mukana tuli kolme erilaista koristetta: mustat sydämet, pinkit isot kukat ja valkoiset glitterikukat.

Ballerinat ovat olleet käytössä jo muutamana päivänä, ja ne ovat kovin mukavat ja kevyet päällä. Joten nyt saa sataa (kunhan ei nyt ihan kaatamalla ja ihan koko ajan..).

p.s. Ja jos joku ihmettelee miksi en ole hommannut crocseja, niin minä vastaan näin: Älä ikinä mainitse minulle crocseja (ellet hauku niitä), ne ovat hirveät, rumat, kuvottavat ja täysin tyylittömät. Minun jaloissani ei crocseja nähdä, ikinä. Piste. Sama koskee myös Uggeja.

Vastaa