Blogittaren uusin työkalu

Kotiin tuli mainoslehtinen, jonka sivuilla oli kuva pienen pienestä pinkistä läppäristä. Blogitar bongasi läppärin heti, ja ajatteli sen olevan todella kätevä blogin pitämistä varten. Sen avulla postausten kirjoittaminen onnistuisi vaikka missä! Tarvittiin pieni mietintätauko, jonka jälkeen blogitar kävi noutamassa pinkin läppärin kotiin.

Pienen läppärin avulla esim. matkapostausten teko onnistuu jo kohteessa, sillä olemme kantaneet tähän asti reissuissa mukana vain iPadia, jolla postausten kirjoittaminen on turhan hidasta ja epäkäytännöllistä.

Olen viime päivien ajan asennellut koneeseen kaiken tarpeellisen, ja nyt se on valmis tositoimiin! Tämä postaus on ensimmäinen mikä uudella miniläppärillä on kirjoitettu.

Läppäri tarvitsee vielä ylleen jonkun ihanan suojuksen, ja sen metsästys täytyy aloittaa pian, jotta läppärini pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa laukun pohjalla.

Tässä vielä tästä ihanuudesta muutama kuva, aika herkku! 🙂

2 Replies to “Blogittaren uusin työkalu”

  1. Tsekkaapa tämä http://designskins.fi/ jos etsit suojakalvoja läppäriin 🙂 Itse tuli tilattua puhelimeen ja sen perusteella uskaltaa kyllä suositella!

    1. Joku mainitsi sivuston myös tuolla sisustustarra-postauksessa. Luulen, että sieltä lähtee tilaukseen ainakin muutama joululahja! Joten kiva kuulla, että kaikki on toiminut ok. 🙂

Vastaa