Halpa, halvempi, Puola – osa 2

Ja nyt sitten niihin vaateostoksiin, jotka Puolan reissulta tarttuivat mukaani!

Tein niin ihania löytöjä, että ihan hirvittää. Minulla on vain sellainen ongelma, että alan aina säästelemään kaikista ihanimpia vaatteitani. Odottelen ja odottelen, että tulisi tarpeeksi hieno tai tärkeä päivä, jotta voisin näitä vaatteita käyttää. En millään haluaisi kuluttaa kauneimpia vaatteitani.. Muutaman Puolasta tulleen yksilön kohdalla pelkään tätä samaa.

Olin tehnyt ennen matkaa itseni kanssa lupauksen, että en osta vaatekaappiini yhtään kesävaatetta. Tästä jouduttiin vähän lipsumaan.. Syy on kuitenkin se, että noin kuuden viikon päästä istun lentokoneessa kohti aurinkoisempia kelejä, ja täytyyhän silloinkin olla jotain kesäistä puettavaa. Aika huono tekosyy, mutta syy kuitenkin. Nyt kuitenkin niiden vaatteiden kimppuun.

Puserot

Benettonilla oli Krakovassa hurjat alet. Koko liikkeen valikoimasta oli -70%. Mukaan Benettonilta tarttui alla oleva musta ja sininen neule. Molemmat ovat kuin tehty viilenevään syksyyn.

Tämä aivan ihana kevyt paita tarttui mukaan eräästä Outlet-myymälästä Krakovasta. Paidan juju on selässä, joka on avonainen. Sen saa napitettua selästä kiinni kahdella napilla. Alle on ehdottomasti laitettava toppi, sillä paita on kovin läpinäkyvää sorttia. Itse pidin paitaa reissulla kerran päällä, ja silloin alla oli musta hihaton body, ja se toimi todella hyvin. Kuvan kyseisestä asusta laitan tänne blogiin, kunhan pääsen kirjoittamaan tarkemmin Krakovasta.

Housut

Housuja olisin voinut ostaa enemmänkin. Niitä on vaatekaapissani tällä hetkellä turhan vähän. Benettonilta löysin mustat pillihousut, jotka ovat päällä todella mukavat.

Yhdeksi lempivaatekaupakseni on tainnut tulla Promod. Merkkiä en ole Suomesta vielä bongannut, mutta lähes kaikilta ulkomaanreissulta kyseisestä putiikista lähtee jotain mukaan. Niin myös tällä kertaa. Promodilta ostin myös ne kielletyt kesävaatteet, joita minun ei pitänyt ostaa.. Kyseessä ovat yläkuvassa olevat värikkäät housut sekä alla oleva ihana kesähaalari. Nämä vaatteet pääsivät kanssani sovituskoppiin väriensä ja kuvioidensa takia. Ihanan raikkaat ja värikkäät yksilöt onneksi myös kotiutuivat kanssani Suomeen.

Mekot

Olen tainnut ennenkin kertoa, että pidän kovasti mekoista. Tai sitten se postaus on vasta tuloillaan, mutta kuitenkin. Mukaan reissulta tarttui kaksi ihanaa mekkoa. Toinen omaa pinkkejä pilkkuja ruskealla pohjalla ja toinen on kokonaan pinkki. Tämä pilkullinen mekko varasti sydämeni heti. Pilkuthan tulevat taas syksyllä muotiin, joten tämä mekko saa sokaista ohikulkijoita syksyn mittaan. 🙂

Tämä seuraava mekko on kuin karkki. Se on reissun paras ostos. Kyseessä on Gantin mekko, ja se on täydellinen. Ei se oikeastaan sen enempää selittelyjä kaipaa. Nyt vaan odottelen sitä tarpeeksi hienoa päivää, että voin tämän ihanuuden päälleni laittaa..

Takit

Tänä syksynä ei ollut vielä Burberryn trenssin aika, sillä löysin Gdanskista alerekistä alla olevan trenssin törkeän halpaan hintaan. Takin juju on värityksessä, se tummenee alaspäin. Se voi näyttää joidenkin mielestä jopa likaiselta, mutta päällä se on niin tyylikäs, että pahaa tekee. Trenssin napit ja muutkin yksityiskohdat viimeistelevät takin ilmeen ja se näyttää minusta päällä oikein tyylikkäältä. Päälläni takki täytyy myös kuvata, mutta sen aika on sitten kun takkikelit ovat taas täällä.

Tämä toinen takki löytyi ihan vahingossa. Olimme miestenosastolla etsimässä miehelleni syystakkia kunnes silmiini osui seilorihenkinen sininen takki. Pistin sen päälleni ja se sopi kuin nakutettu. Takissa lukee Selected Homme, mutta olkoot miesten takki! Takki on ihan loistava koiran kanssa lenkkeillessä sekä oikeastaan ihan missä vaan. Tätä tulen käyttämään ja paljon.

Näiden lisäksi myös alusvaatevarasto laajeni. Niiden esittely saa kuitenkin jäädä kodin seinien sisälle.

2 Replies to “Halpa, halvempi, Puola – osa 2”

  1. Oij, Gantin mekko on todellakin täydellinen. Nappi ostos!

    1. Kiitos! 🙂 Mä kyllä komppaan sun komenttia täysin! Ja onneksi syksyyn tuli eräät juhlat jonne voin mekon laittaa! Joten ei se kaapin kaunistajaksi jää.

Vastaa