eShop: Essin maailma

Ajattelin, että olisi kiva jakaa muillekin tietoa minun lempparinettishoppailupaikoista (aika hyvä sana hirsipuuleikkiin). Tänään olisi vuorossa tämän postaussarjan ensimmäinen osa!

Nettikaupan nimi on Essin maailma. Myynnissä on mm. erilaisia sisustustarvikkeita, mutta mielettömän hauskat ja uniikit korut ovat se syy jonka takia minä klikkaan itseni sivuille silloin tällöin.

Koruja löytyy niin donitseina, jätskeinä, kekseinä, kakkuina, domino-palikkoina ja vaikka minkä muunlaisena! Itse olen hommannut täältä neljät eri korvakorut: jätskit, domino-palat, banaanit sekä food junkie -korvikset. Uuden tilauksen tein juuri tällä viikolla, ja kunhan saan uutukaiset kotiini, esittelen ne toki myös blogin puolella.

Korvakorut on valmistettu polymeerisavesta ja ne ovat nikkelivapaita. Korut on myös tehty todella tarkasti. Itse ihailin hetken food junkie -korvisten hampurilaisen salaatinlehteä, joka näytti hyvin aidolle.

Näiden korujen ja korvisten kanssa et varmasti jää huomiotta! Minut on esim. pysäytetty kadulla korvisteni takia, ja jopa miehet ovat antaneet palautetta niistä.

Essin maailma

kuvat: http://www.essinmaailma.com/

Essin maailma kirjoittelee myös usein Facebook-sivuilleen, joten myös naamakirjan kautta voi ihastella Essin maailman upeita töitä!

3 Replies to “eShop: Essin maailma”

  1. Ihania, näitä olenkin ihaillut sinulla, kiva tietää mistä niitä saa… 🙂

  2. Oih ihan huippuihania juttuja! Täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa 🙂

    1. Suosittelen! Itse haen keskiviikkona uusimmat koruni. Hieman jo jännittää! 🙂

Vastaa