Łódź – Hotel Ambasador Centrum ****

Reissun ensimmäinen etappi hieman venähti. Lähdimme Gdanskista Malborkin kautta Chelmnoon, josta ajoimme sitten Lodziin. Ruuhkien takia matka-aika kuitenkin venyi venymistään, joten saavuimme väsyneinä hieman ennen puoltayötä Hotel Ambasador Centrumin respaan.

Kyseisen hotellin nimen perässä roikkuu jälleen neljä tähteä, ja tähtensä hotelli oli ehdottomasti ansainnut. Palvelu oli ystävällistä, sijainti keskeinen, huoneet isot ja siistit. Tosin suihkun paine ei ollut parhain mahdollinen, siitä pieni miinus. Sänky oli iso ja mukava ja tyynyjä oli vaikka muille jakaa. Ja ilmainen Wi-Fi toimi hyvin.

Ihanaa hotellissa oli myös allasalue, jossa oli poreallas sekä suhtellisen iso uima-allas. Allasalueella oli myös muutama sauna jossa saattoi lepuutella väsyneitä jalkojaan. Ihanaa lopettaa ilta porealtaaseen ja saunaan!

kuvat: http://www.hotelambasador.pl/

Ja sitten päästään taas siihen parhaimpaan osaan, eli aamupalaan. Se oli tässä hotellissa todella runsas ja hyvä. Ja kaikista hauskinta oli, että meidän lisäksi aamiaisella oli molempina aamuina vain kaksi muuta pariskuntaa. Tuntui hauskalta istua valtavassa salissa muutaman muun henkilön kanssa. Ruokaa oli vaikka koko armeijalle ja meitä oli siellä kuusi henkilöä syömässä.

Paikalla ollut tarjoilija oli myös ihana, hän hymyili minulle kun napsin kuvia ruoista ja kävi muutaman pöydän jopa siistimässä ennen kuin kerkisin kamerani kanssa kuvaamaan kaikki pöydät. 🙂 Täytyy antaa myös erikoismaininta hotellin kahville, se oli todella hyvää (joka on kuulemma poikkeuksellista Puolassa).

Tämä hotelli on kyllä varmaan sellainen, jonne kukaan ei koskaan eksy. Kuka nyt eksyisi Puolassa ollessaan Lodziin? 🙂 Mutta kyllä se käymisen arvoinen paikka on, siitä lisää myöhemmin..

p.s. Blogin banneri vaihtui. Vanhan bannerin tulppaanit eivät vain enää ole loppukesän juttuja. Bannerissa nyt komeileva lilja sinnittelee vielä muutaman kukan voimilla puutarhassa.

Vastaa