Sunshine Award 2011 -tunnustus

Olen jälleen tukevasti Suomen kamaralla ja aktiivisesti jälleen täällä ruudun toisella puolella reilun viikon jälkeen. Postauksia reissusta on tulossa vaikka kuinka, ja juuri äsken kuvasin reilun tunnin ajan ostoksia reissulta. Voihan viimeiset kesälomapäivät viettää kotona kamera kädessäkin. 🙂

Mutta sitten ihan toisiin asioihin. Mä taidan olla jo aika kuuluisa bloggari, sillä mä sain tunnustuksen! 🙂 Kuinka ihanaa huomata, että mun blogia oikeasti lukee joku minulle aivan tuntematon ihminen. Tunnustuksen minulle antoi Shoe lover -blogin takaa löytyvä leidi.

Onneni kukkuloilla yritän miettiä miten nämä tunnustukset oikean toimivat, ja toivon, että toimin oikein.

Sunshine award 2011 -tunnustus lähtee minulta eteenpäin ehdottomalle lempiblogilleni, Secret wardrobe -blogille. Inspiroivin, kaunein ja todella hyvin kirjoitettu blogi. Tästä blogista ei muuten kirjoitusvirheitä sitten löydy. 🙂 Ja blogin matkapostaukset ovat yhdellä sanalla kuvattuna loistavia.

Ehkä minä pääsen jo huomenna postaamaan ensimmäisen reissupostauksen!

Vastaa