Brunssi: Fanny (HKI)

Istuimme Fannyn terassilla heinäkuussa muutamaan eri kertaan. Ensimmäisellä kerralla olimme kuuntelemassa siellä hyvää musiikkia ja toisella kertaa brunssilla.

Brunssi aloitti virallisesti oman kesälomani. Tämänkin takia oli mukavaa, että sää salli ja pääsimme syömään brunssin terassilla. Sisällä olisi sitä paitsi ollut lauantaina aika kova meteli, sillä paikalla oli muutama eri polttariporukka, joista nyt vaan lähtee aika paljon meteliä. Mutta sehän kuuluu vain asiaan, siis polttareihin.

Fannyn brunssi oli oikein hyvä. Erikoiskiitos heille ihanista leivistä! Focaccia oli taivaallista ja ohuen ohut vaalea patonki myös erinomaista. Leivän päälle oli sitten tarjolla kurkkuja, tomaatteja, leikkeleitä jne. Lämpimistä ruoista tarjolla oli munakokkelia, nakkeja ja pekonia. Salaattipöydässä oli myös valinnavaraa, perunasalaattia, pastasalaattia sekä punajuurisalaattia oli ainakin tarjolla. Ja missään nimessä ei tule unohtaa tuoreita hedelmiä, niitä popsin ison kasan, sillä melonit olivat todella maukkaita!

Juomina oli muutamaa eri mehua, teetä ja kahvia. Mikäli makean nälkä yllätti brunssin loppusuoralla, saattoi sitä elvyttää raparperipiirakalla ja vaniljakastikkeella. Raparperipiirakka on oma piirakkasuosikkini kesällä, mutta jos jostain pitää sanoa jotain negatiivistä, niin Fannyn raparperipiirakka oli aika kuivaa ja mautonta.

Paikkalla oli porukkaa aika paljon, joista suurin osa nuoria pariskuntia sekä erikokoisia ystäväporukoita. Fanny ottaa pöytävarauksia vastaan vain brunssin alkuun (klo 10.30), itse menimme paikalla hieman ennen kello 12.00 ja muutama pöytä oli vielä vapaana.

Kalenterin loppusivuille merkattiin Fannyn brunssin kouluarvosanaksi 9-. Miinus tulee perään melusta sekä kuivasta raparperipiirakasta. Brunssin jälkeen kannattaa tehdä pieni kierros kauniissa Koffin puistossa, jonka juurella Fanny sijaitsee.

Fannyn brunssi aloitti oman lomani oikein ihanasti! Tästä on hyvä jatkaa lomaa..

Vastaa