Sneak peek: My garden

Rakastan viherpeukalointia! Ilmeisesti rakastan aika montaa asiaa, lupaan jatkossa tykätä enemmän, tai käyttää jotain muuta sanaa kuin ”rakastan”.

Mutta vielä on lupa rakastaa! Tässä hieman sneak peek -kuvia puutarhastani, joka ei ole kovin suuri, mutta kooltaan juuri minulle sopiva. Kovin paljon isompaa pihaa en ennättäisi pitää kauniina, sen verran tiuhaan täytyy esim. rikkaruohoja olla nyppimässä. Tämän hetken ehdottomia lempikasvejani ovat ruusut, kärhöt, tulppaanit, daaliat, alppiruusut ja erilaiset yrtit, jotka olen saanut mukavasti viihtymään puutarhassani. Yrttejä tulee käytettyä ruoan kanssa yllättävän paljon, joten on mukavaa kun niitä voi hakea omalta takapihalta.

Sanonta – aina on tilaa vielä yhdelle – sopii ihanan täydellisesti myös puutarhurille!

Kuvien perusteella on vaikea arvata mikä on yksi lempiväreistäni.. 🙂

Vastaa