Loma!

Se alkaisi nyt, tai oikeastaan se alkoi jo eilen kello 14.30, mutta tänään on ensimmäinen kokonainen kesälomapäivä! Kuinka ihanaa.. 🙂

Tämän vuoden kesäloma on pituudeltaan kolme viikkoa. Jouduin hieman pihtailemaan lomien kanssa, sillä syksyllä ja heti alkuvuodesta 2012 olisi tulossa ulkomaanreissuja, joita varten on hyvä jemmata muutama viikko lomia.

Tämänkin loman aikana tekemistä – ihanaa sellaista – on vaikka kuinka! Vaikka päätimme nauttia koko kesästä heti toukokuun alusta asti, pukkaa kesäloman ajalle kuitenkin tulemaan kaikenlaista ohjelmaa enemmän kuin normaalisti. Tiedossa olisi ainakin ystävien kanssa brunsseilua, unettomia öitä, kesäteatteria, uusia ravintolatuttavuuksia, bileitä, ulkomaanreissu, kihlajaispäivä ja ehkä mukaan mahtuu myös reissu asuntomessuille. Niin ja parasta toki on vain möllöttää omalla takapihalla ja nauttia kesästä.

Tätä kaikkea lähden nyt harrastamaan, joten ihanaa kesää kaikille lukijoille, nautitaan jokaisesta päivästä!

kuvat: http://weheartit.com/

p.s. Blogi ei varmasti hiljene kesäksi, nythän minulla on esim. aamuisin todella hyvää aikaa kirjoitella vaikka pihalla postauksia valmiiksi, joten pysykäähän kuulolla, huomenna palataan taas asiaan! 🙂

Vastaa