Konditoria pH7

Meille tuli heinäkuun 1. päivänä kuluneeksi kuusi kuukautta häistämme. Päätimme juhlistaa tätä huikaisevan pitkää taivaltamme yhdessä avioparina hyvän ruoan merkeissä. Jälkkäriksi olimme hankkineet Konditoria pH7:lta kasan käsintehtyjä konvehteja.

Hankkimassamme paketissa oli yhteensä 24 konvehtia (joita emme suinkaan syöneet kerralla). Konvehtien maut olivat seuraavanlaiset:

 • vadelma-konjakki
 • manteli-praline
 • vanilja
 • sitruuna-korianteri
 • kahvi
 • grand marnier

Konvehdit olivat kyllä kaikki suussasulavia, mutta omaksi suosikeikseni nousivat vadelma-konjakki ja sitruuna-korianteri, mieheni mieltyi taas eniten grand marnierin makuun. Grand marnier on muuten alunperin ranskalaista likööriä. Asia piti tarkistaa Wikpediasta, sillä konvehdin nimi ei sanonut meille mitään.

Olemme olleet ystäviemme kanssa suklaatastingissä ja siellä meille kerrotiin, että suklaata olisi hyvä nauttia hyvän punaviinin kanssa. Tätä kehotusta emme kuitenkaan tänä iltana noudattaneet, vaan minä söin konvehtini maidon kanssa ja mieheni joi kahvia. En voi keksiä parempaa yhdistelmää kuin kylmä maito ja suklaa. 🙂

2 Replies to “Konditoria pH7”

 1. Nimetön says: Vastaa

  Kahvin vielä ymmärrän kun se lämmittää suuta ja saa suklaankin sulamaan eli maistumaan joltakin. Mutta että KYLMÄÄ suklaata kylmän maidon kanssa! Sama kun pakastaisi pahvia ja rouskuttelisi sitä maito kyytipoikana 😀

  1. Hei hei hei, makuasioista ei saa kiistellä. 🙂 Mutta totta on se, että näitä konvehteja ei voi vedellä jääkaappikylminä, kaikki maut eivät silloin pääse oikeuksiinsa. Mutta Fazerin sininen ja pääsiäismunat käy meillä edelleen jääkaapin kautta!

Vastaa