Omaa tyyliä metsästämässä: Alaosat

Nyt jatketaan oman tyylin metsästämistä! Viime postauksessa keskityin yläosiin, ja nyt olisi aika keskittyä alaosiin.

Ennen alaosiin menemistä haluan hieman muistuttaa alueesta, joka sijaitsee yläosan ja alaosan välissä. Jos vatsasi ei ole timmissä kunnossa, sitä ei minusta tulisi vilautella. Olisi hyvä tarkistaa, että yläosat ja alaosat yltävät kunnolla toisiinsa ja menevät mieluusti vielä hieman päällekkäin. Ja leidit (ja miehet myös), muistakaa myös, että muut näkevät peräpääsi vaikka sinä et sitä näe. Eli esim. kumartuessasi ei ole tyylikästä vilauttaa rumia, tai oikeastaan minkäälaisia, alushousuja.

Selvää on varmasti kaikille, että kuviot kiinnittävät enemmän huomiota kuin yksivärinen. Eli jos omistat muhkean perän ja paksut reidet, ei ole ollenkaan huono idea pukea päällensä mustia housuja ja räikeää kuviollista paitaa, näin muut huomaavat ensin näyttävän yläosasi. Sama toimii tietenkin myös toisinpäin.

kuvat: http://lindymarie.tumblr.com/archive

Yksivärinen on rauhoittava väri, ja se luo pidemmän (lue: myös hoikemman) siluetin. Poikkisuuntaiset raidat ja linjat leventävät, kun taas pystysuuntaiset linjat pidentävät. Muista, että esim. pitkä kaulaliina tai pitkä koru luo saman pidentävän vaikutelman!

Ja sitten käydään taas minun kroppaani hieman tarkemmin läpi. Jaloissani ei oikeastaan ole kummempia vikoja, paitsi paksut reidet. Myös nilkat ovat aika paksut, mutta niiden pariin päästään tarkemmin kun käyn tarkemmin läpi kenkiä.

Mutta niihin paksuihin reisiin. Juoksen epäsäännöllisen säännöllisesti ja nuoruudessani olen harrastanut kilpauintia, joten reidet ovat aina olleet aika muhkeat. Tällä hetkellä ne ovat toki paljon paremmassa kunnossa kuin 46 kiloa sitten, mutta jokunen lenkki pitää vielä juosta, että reidet saadaan kuntoon. Tiedän, että minun pitäisi käyttää enemmän leveälahkaisia housuja, mutta ne eivät vaan ole jotenkin loksahtaneet minulle.. Kaapissa on tälläkin hetkellä muutamat leveälahkeiset housut, joita en ole käyttänyt kertaakaan. Ongelmaksi näiden housujen kanssa tulee aina se, mitkä kengät niiden kanssa laittaisin. Mutta onneksi leveälahkeisten housujen lisäksi on muitakin vaihtoehtoja! Suosin aika paljon A-linjaisia hameita sekä värikkäitä yläosia yhdistettynä tummempaan alaosaan. Kesä tuo tähän kyllä poikkeuksen, sillä helteillä tärkeintä on se, että vaatteet ovat mukavat ja mahdollisimman vilpoiset päällä.

kuva: http://weheartit.com

Lantiolle loppuvat jakut, takit ja bleiserit päättyvät juuri ongelmakohdan alkuun, joten takkien tulisi olla lyhempiä tai vastaavasti reilusti pidempiä. Myöskin vaaleat farkut korostavat reisien paksuutta, kuten myös kapeat hameet. Olen huomannut, että minulle sopivat kaikista parhaiten mekot/hameet jotka loppuvat juuri polven alapuolelle, tämä pituus on minulle täydellinen.

Peräpääni kokoon olen kaiketi ihan tyytyväinen, ei se ole pieni muttei järjettömän isokaan. Helppo ja kätevä sääntö on muuten sellainen, että isopyllyiset suosisivat housuissaan isoja taskuja ja pienipyllyiset taas pieniä!

Suosittelen muuten lämpimästi käymään katsomassa minkämuotoisen kropan sinä omistat, Trinny ja Susannah ovat koonneet sivulle 12 erilaista vartalotyyppiä. Itse muistutan eniten tiimalasia ja selloa. Mikä sinä olet? 🙂

Vastaa