Aamupala: Fazer Café Munkkivuori (HKI)

Työkaverini ilahdutti minua eräänä aamuna tuomalla minulle konvehdin, joka oli kotoisin Munkkivuoren Fazulasta. Samalla hän kertoi, että kyseinen kahvila tarjoilee arkiaamuisin aamupalaa. Reippaana leidinä ryhdyin heti tuumasta toimeen ja jo seuraavana aamuna kello 7.30 kolkuttelimme Fazulan oveen Munkkivuoressa. Miehelläni alkoi kyseisenä päivänä kesäloma, joten aamu oli kiva aloittaa hieman eri tavalla kuin normaalisti.

Fazulassa on tarjolla kolme eri aamiaispakettia, joista me söimme tietenkin sen kaikkein isoimman. Aamiaspaketin nimi oli Aamiainen Fasulla (7,90€/hlö), ja siihen kuului:

  • puuroa
  • leikkeleitä ja vihanneksia
  • leipää ja levitteitä
  • tuoremehua
  • tummapaahteista Presidentti-kahvia tai haudutettua teetä

Aamu oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, joten istahdimme ulos ruokiemme kanssa. Paikalla oli meidän lisäksemme vain muutamia muita asiakkaita, joten paikka oli ihanan rauhallinen ja päivä lähti ihanasti käyntiin. Täytyy antaa vielä erikoismaininta Fazulan tuoreille leiville ja puurolle, molemmat veivät kieleni lähes mennessään!

Arvosteluasteikolla Fazula keräsi pisteitä 8+. Täytyy kuitenkin muistaa, että paikkaa ei voi vertailla viikonloppuisten runsaiden aamupalojen tai brunssien kanssa. Mutta puuro, tuore leipä sekä rauhallinen ilmapiiri riittävät arkiaamuna mainiosti.

Munkkivuori sijaitsee molempien työpaikkojen läheisyydessä, joten varmasti istahdamme kahvilan penkeille myös tulevaisuudessa!

Vastaa