Kööpenhaminan ostokset

Kööpenhamina suosii shoppailu-friikkejä! Itse kuulun ehdottomasti tähän kastiin, mutta olin hieman flunssaisena reissussa, ja suuret ostoskeskukset eivät hieman väsyneenä ja nuhaisena jaksaneet jostain syystä kiinnostaa.. Jotain kuitenkin mukaan tarttui, ja itse olen kaikkiin ostoksiin myös reissun jälkeen tyytyväinen.

Kööpenhaminan parhaat ostosalueet ovat Strøget- ja Købmagergade -kävelykadut. Myös Magasin Du Nord- ja Illum -ostoskeskukset tyydyttävät varmasti jokaisen shoppailijan tarpeet. Alet olivat kaupoissa jo täydessä vauhdissa, joka on aina hyvä asia.

Mutta tarkemmin niistä ostoksista. Ensimmäiset löydöt olivat kaksi puserobodya. Näitä puserobodyja olen metsästänyt Suomesta vaikka kuinka, mutta en ole niitä millään löytänyt. Nyt kuitenkin tärppäsi, ja nappasin mukaani mustan sekä kuparinvärisen bodyn. Bodyt toimivat tajuttoman hyvin mm. hameiden ja housujen kanssa, sillä ne pysyvät visusti siellä missä pitääkin, eivätkä pursuile heti ulos hameen tai housujen alta jos vaikka nostaa kätensä ilmaan. Näitä pitäisi olla kasa jokaisen naisen vaatekaapissa!

Tivolissa pyöriessämme löysin muutaman ihanan pienen putiikin. Yhdestä niistä mukaan tarttui hauska pannunalunen sekä neljä kappaletta suloisia paperisia kynttiläpusseja. Valkoiset pussit voi laittaa pöydälle tai vaikka ripustaa ne roikkumaan jonnekin, kynttilän valo heijastuu kauniisti valkoisen paperin läpi. Näitä ei sitten missään nimessä saa jättää yksin palamaan!

Malmön visiitiltä löysin hauskan raidallisen mekon. Hintaa tällä ihanuudelle tuli alejen jälkeen vain 9 euroa, joten jonkin sortin löydöstä voinee puhua. Mekko on puuvillaa ja se on todella mukava päällä, ei kiristä mistään, istuu hyvin ja on sopivan löysä. Täydellinen työmekko siis! Ja vaikka missä tahansa oppaissa sanotaan, että raidalliset vaatteet leventävät, sillä silmät alkavat kulkemaan automaattisesti pitkin raitoja, ei se vähennä raidallisten vaatteiden määrää vaatekaapissani. Jostain ihmeen syystä pidän raidallisista vaatteista, olivat raidat sitten leveitä tai kapeita, pääasia, että niissä on paljon eri värejä!

Tärkein ja samalla myös paras ostos löytyi vasta lentokentältä. Löysin nimittäin vihdoin sopuhintaiset pinkit kuulottimet! Kyseessä ovat siis tietenkin kuulokkeet musiikin kuuntelua varten. Minusta kuulottimet-sana vain on paljon kivempi kuin pelkkä kuulokkeet.. No mutta asiaan. Kuulottimet ovat merkiltään Audio-Chi, ja ne ovat osoittautuneet todella hyviksi muutaman viikon kokeilun aikana. Ääni on kirkas sekä puhdas ja teinipoppi-biisini kaikuvat korvieni syvyksiin täydellisesti! Ja parasta kuulottimissa on väri, katsokaa vaikka tuota kuvaa, ihanan pinkit ja naiselliset, mutta silti tyylikkäät.

Hintaa kyseisille kuulottimille jäi alejen jälkeen noin 70 euroa, normaalihinta taisi olla jotain hieman vajaa 100 euroa. Nämä kuulottimet pysyvät päässä myös juostessa, tämän testasin toki jo liikkeessä. Oli siinä varmaan muilla asiakkailla katsomista, kun yksi ravaa kauppaa ympäri värikkäässä kesähaalarissa, pinkit kuulottimet korvissa ja liila iPod-kädessä. Ja toki kuulottimista kaikui täysilla Lada Gaga. 🙂

Siinä ne tärkeimmät sitten varmaan olivatkin. Toki mukaan tarttui myös tanskalaisia herkkuja ym., mutta ehkä ne pääsevät komistamaan jotain ruoka-postausta.

2 Replies to “Kööpenhaminan ostokset”

  1. Seventy Jackson says: Vastaa

    Kuulottimet 🙂

    1. Äidinkieli kunniaan! 🙂

Vastaa