Äiti 65v. ♥

Äitini syntymäpäivää vietetiin eräänä kauniina kesäkuisena päivänä. Suuntasimme maalle vanhempieni kotiin siskoni, hänen miehensä, koiransa ja meidän koiramme kanssa, ja vietimme oikein ihanan ja nauruntäytteisen illan hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien!

Pöytä oli täynnä herkkuja, ja tällä kertaa söimme pihvejä, ratikkakuskin ratatouillea (nimen alkuperä on tuntematon) ja erilaisia salaatteja, sekä joimme lasilliset hyvää punaviiniä.

Jälkiruokapöytä oli aika muhkea. 🙂 Tarjolla oli kolmea eri piirakkaa: mustikka-, raparperi- sekä viinimarjapiirakkaa. Piirakoiden kanssa oli vaniljajätskiä sekä vaniljakastiketta. Jälkkäripöydässä kökötti myös Kööpenhaminen tuliaisiamme, tanskalaista suklaata sekä pieniä tanskalaisia keksejä. Kaikki maistui todella hyvälle, omaksi suosikikseni nousi kuitenkin raparperipiirakka vaniljakastikkeen kanssa. Minusta kyseinen piirakka (äidin tekemänä) on kesän parasta piirakkaa!

Availimme myös toki lahjoja ja nautimme tosiaan ihanan lämpimästä ja aurinkoisesta kesäillasta. Puhetta riitti myös uudesta blogistani, jota mainostin joka välissä. 🙂

Vanhempani omistavat suuren tontin, jossa riittää kukkia vaikka muille jakaa! Napsin ympäri pihaa muutamia kuvia, joista tein tähän loppuun kollaasin. Viherpeukalo nauttii myös muiden upeista puutarhoista!

ONNEA vielä ihanalle äidille, ja kiitos koko porukalle loistavasta illasta! 🙂

Vastaa