SALE ALE REA

kuva weheartit.com

Kesäkauden ensimmäiset alet koin Kööpenhaminassa, ja Suomen tarjontaan pääsin tutustumaan Juhannuksen jälkeen. Suuntasin eräänä arki-iltana tuttuun ja turvalliseen Stockmannin outlettiin, jossa vierailen itseasiassa aika usein.

Mukaan tarttui tällä kertaa alla olevassa kuvassa olevat tuotteet. Kasasta löytyy mm. Luhdan valkoinen pyyhe, joka on tarkoitettu auringonottoa varten. Laitoimme häälahjaksi saaduilla lahjakorteilla pyyhekaapin uusiksi, joten kaikki eriparipyyhkeet ovat historiaa. Näitä hienoja pyyhkeitä ei kuitenkaan saa käyttää pihalla, ja ilman pyyhettä aurinkotuolin pehmuste on muuttanut mukavasti väriään (lue: hiostunut pahasti), joten yksi eriparipyyhe oli nyt pakko hommata.

Luhta-merkkisiä valkoisia koristetyynynpäällisiä ostin kaksi kappaletta, ja ne pääsivät somistamaan työhuonetta.

Oikeastaan lähdin etsimään pitkiä toppeja, sillä ne toimivat tunikoiden ja joidenkin mekkojen alla niin hyvin! Ne napakoittavat takapuolen alueen mukavasti, ja ainakin tuntuu siltä ettei takana hylly ja heilu ihan kamalasti. 🙂 Onneksi myös kyseisiä toppeja löysin, itseasiassa kolmekin kappaletta. Lisäksi mukaan tarttuivat pinkit tissarit ja tummansininen Globalin neule, joka pääsee päälleni varmaan vasta syksymmällä.

Vielä kassajonossa nappasin mukaani kaksi Paul Frankin vihkoa, toisesta tulee blogi-ideavihko ja toinen kirjoitetaan täyteen tylsiä työjuttuja. Koko kasa tuli muuten maksamaan tasan 40 euroa, ei paha!

Yritän hillitä itseäni vielä muutaman viikon näiden alejen kanssa, sillä Master on tarkoitus laittaa tositoimiin kesäloman ulkomaan reissulla!

Vastaa