My jewellery: Necklaces

Minä rakastan suunnattomasti kaulakoruja. Ne voivat olla isoja, näyttäviä, pieniä, värikkäitä, painavia, kevyitä, kultaisia, koristeellisia, omituisia, helmisiä tai oikeastaan ihan minkälaisia vain. Pääasia, että ne saa kiedottua kaulan ympäri. Värikkäillä (kaula)koruilla saa ihanasti ja niin helposti esim. normaaliin ja tylsään työasuun sävyä ja näyttävyyttä.

Jos pitäisi nimetä yksi asia, mistä pukeutumisessani saan eniten kehuja, palautetta ja huomiota, ovat ne ehdottomasti korut.

Tässä hieman kuvasatoa omistamistani kaulakoruista, joita löytyy tällä hetkellä yhteensä 51 kpl.

Suurin osa koruistani on hankittu ulkomailta. Yleensä löydän ulkomailta värikkäämpiä ja muhevampia koruja kuin täältä Suomesta. Saan koruja myös paljon lahjaksi, sillä perheeni ja ystäväni kyllä tietävät kuinka heikkona koruihin olen.

Lisää korupostauksia on kyllä luvassa, niin  ihania ja tärkeitä nämä killuttimet minulle ovat!

Vastaa