Spirit Blocks – Tunnelmalliset puupalat

Kun kerran häiden pariin päästiin, niin jatketaan vielä hieman häiden tunnelmissa!

Tällä kertaa voisin käsitellä hieman hääkuvia, lähinnä potrettikuvia, jotka pääsivät komistamaan niin omaa kuin vahempiemmekin koteja. Olin päättänyt jo ennen häitä, että haluan seinällemme hieman erilaisen hääkuvan. En siis tyytynyt perinteiseen kehystettyyn potrettikuvaan, vaan halusin jotain erikoisempaa. Googlettamalla en löytänyt aluksi mieleistä vaihtoehtoa, joten asia jätettiin muhimaan aivojen sopukoihin.

Eräänä päivänä häiden jälkeen suuntasimme ihan muissa asioissa naapurimme luokse, ja iloiseksi yllätykseksi kyseisen vierailun aikana potrettikuvaongelma saatiin päätökseen. Naapurimme kirjahyllyssä nimittäin kökötti muutama ihanan näköinen puupala, joihin oli painettu naapurimme lasten kuvat. Puupaloja hetken ihailtuani pyysin naapuriltani koordinaatit kyseisen idean toteuttajaan ja muutaman päivän päästä spostiini oli ilmestynyt  tekijän nimi, Ulla Sundholm.

Muutama sposti ja viikko myöhemmin seisoin matkahuollon jonossa odottamassa malttamattomani omaa vuoroani. Painava paketti revittiin tuttuun tyyliini auki jo autossa ja taisi siinä muutama ilon kyynelkin päästä, niin ihanat nämä puupalat – tarkemmin sanottuna Spirit Blocksit – olivat!

Kaiken kaikkiaan tilasin Ullalta kolme erilaista Spirit Blocksia. Kaksi yhden palan teosta ja yhden neljän palan teoksen. Yksi teoksista matkasi mieheni äidin luokse ja kaksi muuta jäivät koristamaan meidän kotia. Omille vanhemmilleni hankin potrettikuvan muualta, sillä Spirit Blockseja ei valitettavasti saa värillisinä, ja vanhempani halusivat kuvan ehdottomasti värillisenä.

Neljän palan teos möllöttää tällä hetkellä eteisen senkin päällä ja on lunastunut paikkansa mainiosti. Yhden palan teos taas köllöttää olohuoneen kaapiston päällä vierellään mm. kuivatettu hääkimppuni.

Ihaninta näissä Spirit Blockeissa on se, että niitä ei tarvitse ripustaa seinälle, vaan ne voi laittaa esim. kirjahyllyyn pystyasennossa ja vaihtaa paikkaa aina kun siltä tuntuu. Ja paikansiirto ei muuten aiheuta ylimääräisiä reikiä seiniin. Spirit Blocksit ovat noin 4cm paksuisia, joten ne pysyvät tukevasti pystyssä.

Jos sinä haluat tehdä tärkeimmistä valokuvistasi jotain erikoista ja tunnelmallista, kannattaa kääntyä Ullan puoleen!

Vastaa