Let’s begin!

Täällä blogiuraansa aloittelee 27-vuotias leidi. Blogin pitäminen on ollut mielessä jo useamman vuoden, mutta jotenkin sen aloittaminen on vain jäänyt. Siihen tuli kuitenkin tänään muutos! Ulkona on ollut koko päivän harmaata ja sateista ja olen istuskellut sisällä ja miettinyt mitä voisin tehdä, ja viimein sain itseni koneen ääreen ja hetken sekoilujen jälkeen eteeni avautui ihan oma blogini.

Tämä blogi tulee käsittelemään minun sydäntäni lähellä olevia asioita, joita ovat mm.:

 • sisustaminen
 • matkustaminen
 • ruoka; aamupalat, brunssit
 • muoti, kauneus ja pukeutuminen

Sisustaminen on ollut lähellä sydäntäni aina. Tosin vasta viime vuosien aikana oma tyyli on alkanut hahmottumaan selkeästi ja nykyään sisustamisen saralla tulee enää harvoin epäonnistumisia, sillä tiedän tarkkaan miltä haluan kotini näyttävän. Sisustamisessa on myös ihanaa se, että kaikkea ei voi hankkia kerralla ja koti miellyttää itseään joka viikko enemmän ja enemmän. Kodin sisustaminen on kuin palapeliä kokoisi, tosin itseni tuntien tämä palapeli ei luultavasti valmistu koskaan 🙂

Matkustamiseen olemme mieheni kanssa hurahtaneet noin viitisen vuotta sitten. Toden teolla olemme tätä eri kulttuureihin tutustumista harrastaneet siitä asti kun molemmat saivat koulunsa päätökseen ja pääsivät ihan oikeisiin töihin joista sai ihan oikeaa palkkaa. Suurin osa lomista ja rahoista menee siis matkustamiseen. Yhteinen haaveemme on saada koluttua elämämme aikana yhdessä 100 valtiota. Urakka on iso, mutta sen saavuttamiseen käytetty aika on mitä ihaninta! Tähän asti olemme yhdessä kolunneet ”vaivaiset” 19 maata, joten jäljellä on vielä jokunen maa..

Ruoka on viime aikoina ollut todella isossa roolissa elämässäni. Olen ollut lähes koko lyhyen ikäni ylipainoinen, mutta tänään tuosta ylipainosta on jäljellä vaivainen yksi kilo. Otin vuoden 2010 alussa ruokailutottumukseni remonttiin ja tuosta tammikuisesta päivästä olen pienentynyt 45 kiloa. Blogin puolella aion kuitenkin keskittyä enemmän kertomaan Helsingin, ja muidenkin kaupunkien, brunsseista ja aamupaloista. Olemme mieheni kanssa kolunneet monen monta brunssia ja aamupalaa viimeisen vuoden aikana ja kokemuksia näistä paikoista olisi ihana jakaa myös muille!

Viimeisenä kohtana on sitten muoti ja pukeutuminen. Lähinnä itseäni kiinnostaa enemmän pukeutuminen ja oman tyylin löytäminen. En ole kova muodin perässä juoksija, vaikka välillä tähänkin sorrun. Oma vaatekaappini on uusiutunut pudotettujen kilojen myötä varmaan neljä kertaa. Painon pudotessa pukeutumiseen, muotiin ja kauneuteen on tullut keskityttyä paljon entistä enemmän.

Tässä ovat varmaan ne aihealueet joiden ympärillä blogini eniten pyörii. Blogin ulkoasu varmasti muuttuu tässä lähiviikkojen aikana, kunhan ensin tutustun hieman tarkemmin kaikkiin ominaisuuksiin, joita WordPress tarjoaa.

Mukana blogissa pyörii varmasti myös mieheni sekä koiramme Napo, jonka oikea nimi saa ainakin toistaiseksi jäädä salaisuudeksi.

Ihanaa sunnuntain jatkoa! Tuore blogi-leidi kuittaa tältä erää 🙂

5 Replies to “Let’s begin!”

 1. Hienoa! Tulen seuraamaan tätä blogia tiiviisti. 🙂

  1. Ihanaa 🙂 Tervetuloa messiin!

 2. Nimetön says: Vastaa

  Vähän jo odottelinkin tätä blogia 🙂 Ihana, kun aloitit tämän. Napsautan ehdottomasti suosikit -listalle! 🙂

  1. Nimetön says: Vastaa

   Ja tyhmä lähettää ilman nimeä 🙂 Ja tämä tyhmä on siis Rikke 🙂

  2. Jee 🙂 Mun täytyy vaan pitää alkuinnostus päällä, ettei tämä blogi kuivu heti kasaan.. Onneksi nyt päässä on ideoita vaikka kuinka!

Vastaa